Zapekaný kel v UFO disku

Vždy ma vie potešiť, ak mi niekto pošle svoj osvedčený domáci recept a dovolí mi nazrieť do tajomstiev svojej kuchyne. Dnešné jedlo nám poslala jedna milá šikovná kuchárka Diana Veselovská Vinceová, ktorej novým obľúbeným pomocníkom je UFO disk. Musíme uznať, že zapekaný kel vyzerá a aj chutí úžasne, a sa dá pripraviť aj jeho vegetariánska verzia, mäso totiž môžete podľa chuti nahradiť aj sójou.Nechajte sa inšpirovať! Ingrediencie:2 dl ryže1-1,5 kg mletého mäsa1 kel3 kyslé smotanyolejsoľmleté čierne korenie Postup:Kel rozoberieme na listy, ktoré následne uvaríme. Ryžu uvaríme tiež. Vo väčšej panvici rozohrejeme olej, na ktorom restujeme mleté mäso. Panvicu odstavíme, pridáme uvarenú ryžu, 2 kyslé smotany, soľ a čierne korenie podľa chuti. Dno UFO disku potrieme olejom a spodok vystelieme kelovými listami, na ktoré pridáme vrstvu mäsa s ryžou. Striedavo vrstvíme kel a pripravenú zmes (poslednou je kel). Vrch potrieme zvyšnou kyslou smotanou.UFO uzatvoríme a vložíme do vopred vyhriatej rúry na približne hodinu a pol.Podávame s čerstvou smotanou a bylinkami podľa chuti. Dobrú chuť! Ďalšie UFO recepty Ovsený chlieb s tekvicovými semienkami Domáci chlieb je vždy chutnejší ako ten z obchodu, veľa ľudí však od jeho prípravy odrádza najmä náročnosť prípravy. Práve pre nich je ako stvorený tento rýchly recept na ovsený chlieb s tekvicovými semienkami, pripravený v UFO disku. Kuracie mäso na hruškách so zemiakmi Recept na klasické pečené kuracie mäso je ľahko obmeniteľný, postačí vám k tomu iba niekoľko kusov ovocia a pár dobre nakombinovaných korenín. Do UFO sa okrem kurčaťa a hrušiek v mestia aj zemiaky, prípadne batáty. Garantujem, že výsledkom bude šťavnaté a chutné jedlo. Namiesto stehien môžete použiť aj kuracie prsia. Hovädzí brisket na pive v UFO – disku na pečenie S UFO – diskom na pečenie hravo dosiahnete mäkkosť a šťavnatosť brisketu. Samozrejme, príprava si vyžaduje pahrebu, kvalitné suroviny a čas. Tento brisket sa dotiahol k dokonalosti v disku za 3 hodiny. Trpezlivosť sa však určite vypláca! HAPPY FLAME VÝROBKY UFO TOURIST disk na pečenieUFO SEASONED FAMILY vypálený disk na pečenieUFO FAMILY disk na pečenieUFO SEASONED TOURIST vypálený disk na pečenieUFO PARTY disk na pečenieUFO SEASONED PARTY vypálený disk na pečenie Vybavenie na opekačku, turistiku či bushcraft nájdete v jedinečnej ponuke nášho eshopu:HAPPYFLAME.ONLINE PRIDAJTE SA K NÁM NA FACEBOOKU AJ NA YOUTUBEThe post Zapekaný kel v UFO disku first appeared on HAPPY FLAME ufo disk na pecenie.

prejsť na článok

Hovädzí brisket na pive v UFO – disku na pečenie

S UFO – diskom na pečenie hravo dosiahnete mäkkosť a šťavnatosť brisketu. Samozrejme, príprava si vyžaduje pahrebu, kvalitné suroviny a čas. Tento brisket sa dotiahol k dokonalosti v disku za 3 hodiny. Trpezlivosť sa však určite vypláca! In

prejsť na článok

Koložvárska kapusta na spôsob UFO

Kyslá kapusta je jedným z najlepších zdrojov vitamínu v zimnom období, takže sme ju aj tento rok pripravili za 40 l keramickú nádobu. Ak sa nám zvýšila uvarená ryža a v chladničke máme mleté mäso, potrebujeme pridať iba pár drobností a chutné jedlo je na

prejsť na článok

Zemiakový chlieb v UFO disku na pečenie

Túžbou každého pekára je krásny okrúhly chlieb s chrumkavou kôrou a mäkkým cestom. V UFO – disku na pečenie sa poľahky dá pripraviť chlebík, ktorý týmto podmienkam vyhovuje. O chuť a dobrú konzistenciu sa postarajú osvedčené suroviny, formu zabezpečí UFO

prejsť na článok

Zemiakový paprikáš na pahrebe, v UFO disku na pečenie

Najjednoduchší z jednoduchých! Tento slogan platí tak pre disk na pečenie, ako aj zemiakový paprikáš. Disk jednoducho naplňte pred rybačkou či túrou potrebnými prísadami a na mieste už iba vyčarujte úžasný pokrm, akoby priamo z vašej kuchyne! Prísa

prejsť na článok

Plnené karé s batátmi

Zapekané bravčové karé je veľmi chutné a jednoduché jedlo, ktoré sa dá zároveň pekne servírovať, takže má svoje miesto aj na sviatočnom stole. V rúre tento recept poľahky pripraví aj kuchár – začiatočník, v UFO – disku na pečenie sa však jeho pokazenie úp

prejsť na článok