Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je len o výkonnosti, ale aj o dlhovekosti a spoľahlivosti vozidla. Rovnako ako ľudské telo aj inak silné motorové vozidlá a ich jednotlivé časti potrebujú na to, aby optimálne fungovali, pravidelnú starostlivosť. Z ktorých „procedúr“ by sa mal kvalitný wellness každého Príspevok Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť zobrazený najskôr Rádio Rebeca.

prejsť na článok

Je možné používať vozidlá aj v zahraničí?

S našími vozidlami je možné pohybovať sa po území európskej únie. Pre návštevu zahraničia s naším vozidlom je potrebné informovať o tom prenajímateľa pri rezervácií vozidla a zapísať určené krajny do zmluvy o prenájme motorového vozidla.

prejsť na článok

Bezpečnostná kontrola

Bezpečnosť je prvoradá Preto by ste sa mali spoľahnúť na odbornú prehliadku u profesionálov Ak ide o zdravie, spoliehate sa na názor špecialistov. Prečo by to malo byť iné s vaším vozidlom? Napokon, ovplyvňuje vašu mobilitu a bezpečnosť všetkých účastníko

prejsť na článok

Ponúkate aj vozidlá s automatickou prevodovkou?

Všetky vozidlá, ktoré Vám môžeme ponúknuť sa nachádzajú v sekcii Autopark a vozidlá s automatickou prevodovkou sú označované skratkou AUTOMAT.

prejsť na článok

Autopožičovňa Bratislava

Autopožičovňa Abrix poskytuje prenájom motorových vozidiel v Bratislave ako aj po celom Slovensku a v zahraničií. Naše služby sú založené na kvalite a osobnom prístupe k zákaznikom. Prenájom automobilov Filozofiou našej spoločnosti je ponúkať vozidlá a sl

prejsť na článok

29.4.2022 Joga wellness víkend, hotel Pod Lipou

Príďte si spolu s nami užiť wellness víkend plný pohybu a zároveň relaxu v krásnom prostredí len kúsok od Bratislavy. AHA, čo všetko zažijete :-) The post 29.4.2022 Joga wellness víkend, hotel Pod Lipou appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok