Autopožičovňa Bratislava

Autopožičovňa Abrix poskytuje prenájom motorových vozidiel v Bratislave ako aj po celom Slovensku a v zahraničií. Naše služby sú založené na kvalite a osobnom prístupe k zákaznikom. Prenájom automobilov Filozofiou našej spoločnosti je ponúkať vozidlá a služby na takej úrovni aby naši klienti sami zistili, že naša autopožičovňa je pre nich partner, ktorého služby budú využívať aj v budúcnosti. Na zabezpečenie našich služieb používame len kvalitné vozidlá ktoré sú pravidelne kontrolované v autorizovanom servise. Naša autopožičovňa si neúčtuje žiadne skryté poplatky, všetky ceny sú vždy aktuálne a môžete ich nájsť v našom cenníku. Všetky Vaše otázky a nejasnosti týkajúce sa prenájmu aút Vám vždy radi zodpovieme. Naša autopožičovňa sídli v Bratislave ale vozidlo je možné pristaviť na akékoľvek miesto na Slovensku a v zahraničí. Prenájom vozidla zahŕňa: čistý automobil s plnou nádržou poistenie vozidla slovenskú diaľničnú známku výmenu vozidla v prípade poruchy zimné pneumatiky v zimnej sezóne

prejsť na článok

Video

Srandovné video Príspevok Video zobrazený najskôr Bratislava autopožičovňa.

prejsť na článok

Blog 3

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod. The post Blog 3 first appeared on AUTOPOŽIČOVŇA ZÁŽITOK.

prejsť na článok

Blog 4

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod. The post Blog 4 first appeared on AUTOPOŽIČOVŇA ZÁŽITOK.

prejsť na článok

Blog 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod. The post Blog 2 first appeared on AUTOPOŽIČOVŇA ZÁŽITOK.

prejsť na článok