WAVE Charging: Bezdrôtové nabíjanie s výkonom 500 kW pre elektrické nákladné vozidlá

Spoločnosť WAVE Charging predstavila vysokorýchlostné indukčné nabíjanie pre stredne ťažké a ťažké úžitkové vozidlá. The post WAVE Charging: Bezdrôtové nabíjanie s výkonom 500 kW pre elektrické nákladné vozidlá appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Ako pripraviť kávu v dripperi Kalita Wave

S receptom na kávu s dripperom Kalita Wave si môžete ľahko pripraviť kávu ako v kaviarni v pohodlí svojej kuchyne. Kávovar Kalita Wave dripper je jedným z alternatívnych spôsobov prípravy kávy, ktorý vám jednoducho a cenovo výhodne pripraví chutnú šálku.

prejsť na článok

Výhody nabíjacích staníc pre firmy

Elektrické vozidlá sa stávajú čoraz obľúbenejšími a mnohí ľudia sa prispôsobujú životnému štýlu elektromobility. Čím viac ľudí prechádza na batériové vozidlá, zvyšuje sa aj potreba budovania nabíjacích staníc. Budovanie nabíjacích staníc pre firmy Práve b

prejsť na článok

Predstavenie kávovarov Nuova Simonelli Aurelia Wave

Kávovary Nuova Simonelli patria k špičke medzi domácimi aj profesionálnymi kávovarmi. V portfóliu profesionálnych teraz nájdete sériu Wave. Čím sa jednotlivé modely líšia a čím tento rad vyniká?

prejsť na článok

NOVINKA koktaily COOL WAVE

Príspevok NOVINKA koktaily COOL WAVE je zobrazený ako prvý na IMPOL HOLDING.

prejsť na článok

V ponuke nové elektrické trojkolky Volta 1000 už skladom

Novinka pre rok 2022: Už skladom nové elektrické vozíky značky Volta. Výborný model Volta 1000 - vynovená konštrukcia. Spoločnosť zo sídlom v Turecko Istambule, už dlhé roky vyrába motorové vozidlá a skútre pre Európsky Trh. Priniesli sme pre Vás mod

prejsť na článok