Predstavenie kávovarov Nuova Simonelli Aurelia Wave

Kávovary Nuova Simonelli patria k špičke medzi domácimi aj profesionálnymi kávovarmi. V portfóliu profesionálnych teraz nájdete sériu Wave. Čím sa jednotlivé modely líšia a čím tento rad vyniká?

prejsť na článok

Nuova Simonelli vs Victoria Arduino: Ktorá značka je lepšia?

Nuova Simonelli a Victoria Arduino sú dvaja najznámejší výrobcovia kávovarov. Obe značky majú určitú kvalitu a pripravujú vynikajúce espresso. Ktorý z nich je lepší a aké sú medzi nimi rozdiely?

prejsť na článok

Prečo si do svojej kaviarne vybrať kávovar Nuova Simonelli Appia

Odborníci na kávovary Nuova Simonelli a ich veľmi úspešný rad profesionálnych kávovarov Appia v novej verzii Life. Prečo sú tieto kávovary jednou z prvých volieb pri zakladaní novej kaviarne a čím sa pre vás stane nový kávovar Appia Life víťazom?

prejsť na článok

Kombinovaný dizajn: Nuova Simonelli MOOD&DUO

Predstavte si kávovar profesionálnej kvality s domácim dizajnom, ktorý vo vás vyvolá chuť na prípravu kávy hneď, ako sa naň pozriete. Teraz pridajte mlynček v rovnakom štýle. Mlynček Nuova Simonelli Oscar Mood a Duo prichádza!

prejsť na článok

Ako pripraviť kávu v dripperi Kalita Wave

S receptom na kávu s dripperom Kalita Wave si môžete ľahko pripraviť kávu ako v kaviarni v pohodlí svojej kuchyne. Kávovar Kalita Wave dripper je jedným z alternatívnych spôsobov prípravy kávy, ktorý vám jednoducho a cenovo výhodne pripraví chutnú šálku.

prejsť na článok

Predstavenie kávovarov Victoria Arduino Eagle

Potrebujete pre svoju kaviareň profesionálny pákový kávovar? Kávovary Victoria Arduino Eagle sú skvelou voľbou pre menšie alebo väčšie prevádzky. Postupne vám predstavím všetky kávovary z tohto modelového radu.

prejsť na článok