Využite negatívne udalosti na vaše posilnenie

Stala sa vám nepríjemná udalosť, zasahujúca do vášho osobného a profesionálneho života? Takéto chvíle zrejme postihli v živote už každého, rozdielne však je vždy to, ako sa s týmito negatívnymi udalosťami prinášajúcimi smútok a rozčarovanie vyrovnáme. Pokiaľ sa dokážeme cez ne preniesť, poučiť sa, niečo zmeniť, tak môžme výrazne zmeniť aj náš život. Sme totiž silnejší než kedykoľvek predtým. Posilnenie psychiky Po chvíľach, kedy je ,,všetko nanič, väčšinou dospejeme do stavu, kedy nám je doslova aj všetko jedno. Tento chvíľkový stav môže prerásť do dvoch ciest úplnej straty záujmu o naše doterajšie záujmy a pokles ducha, alebo do druhej, lepšej cesty, v podobe ešte väčšieho nasmerovania našej energie do tých správnych vecí. Zároveň sme odolnejší voči nátlaku, či výpadom iných ľudí netrápia nás ich nadávky na nás, len sa cez ne prenesieme a neriešime žiadne nepodstatné zbytočnosti. Širší pohľad na život Po tom, ako niečo stratíme, zrazu objavíme krásu ostatných vecí. Zistíme, že sú okolo nás ľudia, ktorí nás majú skutočne radi a preto sa oplatí investovať energiu do našich vzájomných vzťahov. Ak ste už naozaj silnejší a prenesený cez nepríjemnú udalosť, tak si nájdite niečo, na čo sa budete reálne zameriavať napríklad choďte každý deň behať alebo začnite čítať knihy. Sústreďte sa na podstatné veci Najlepším liekom pri prekonávaní nepríjemnej udalosti je neustála aktivita. Nikdy si nedovoľte premýšľať nad tým, čo bolo, radšej uprite energiu do prítomnosti a budúcnosti. Neustále majte aktivitu, pričom tou najlepšou je práca vtedy sa musíte naozaj stopercentne koncentrovať na to, čo aktuálne robíte. Veríme, že sa aj vďaka nám začnete na nepríjemné udalosti vnímať inak. Každého nás zarmútia, dôležité však je, čo si z nich odnesiete do budúcnosti. Prajeme vám pri tom veľa šťastia. Zdroj obrázku : http://www.sxc.hu/photo/1237610 Príspevok Využite negatívne udalosti na vaše posilnenie je zobrazený ako prvý na Buďme úspešní.

prejsť na článok

Posilnenie bezpečnosti OLB

Neustále sa snažíme naše služby skvalitňovať a zvyšovať ich bezpečnosť. Preto si Vás dovoľujeme upozorniť, že počas prvého kvartálu 2018 dôjde k úprave klientskych prístupových údajov do internetovej platformy OLB.

prejsť na článok

Ranné správy 18.02.2020

Klíčové události • Bez významnějších makroekonomických událostí

prejsť na článok

Výzvou pro novou bankovní radu ČNB bude včas odhadnout, kdy začít sazby snižovat

První polovina února přinesla mimo jiné tři zajímavé události. Naposledy ve starém složení zasedala bankovní rada České národní banky (ČNB). Český statistický úřad zveřejnil velmi očekávaný výsledek lednové spotřebitelské inflace. A časově poslední událos

prejsť na článok

Kreatíva založená na dátach: ukážte ľuďom, čo chcú vidieť

Dáta sú v dnešnom digitálnom svete must-have. Efektívny marketing sa bez nich nezaobíde. Využite ich aj v kreatíve a ponúknite ľuďom obsah, ktorý (na základe dát) chcú vidieť.

prejsť na článok

Aké plagáty budú v móde v roku 2021?

Plagát je veľmi efektívne a finančne nenáročné reklamné médium s obrovským potenciálom. Využite ho pri propagovaní svojej značky, nových produktov alebo iných pripravovaných Aké plagáty budú v móde v roku 2021? na 123Peniaze.sk

prejsť na článok