Vyšívaný sveter = hit tejto sezóny!

Módne výšivky túto sezónu kraľujú na dámskych svetríkoch. Influenceri aj módni blogeri si tieto kúsky už zamilovali a je práve ten správny čas zadovážiť si nový vyšívaný sveter aj do vášho šatníka. Ako ho nosiť, s čím kombinovať a všetko ostatné sa o vyšívaných svetríkoch dozviete práve v tomto našom článku... Tak poďme na to!

prejsť na článok

Fialový sveter ako som plietla tento sveter od hora v jednom kuse bez zošívania

Kompletný video návod na tento sveter nájdete na konci tohto blogu. The post Fialový sveter ako som plietla tento sveter od hora v jednom kuse bez zošívania appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Ako pliesť sveter s nórskym vzorom preklad anglického návodu Maailman

Ako pliesť sveter s nórskym vzorom. V tomto blogu nájdete také doplnenie k sérii videí o tom ako som plietla tento sveter, Preložila som originál návod a dávam aj vhľad do vecí, ktoré som robila ináč, ako píše návod. The post Ako pliesť sveter s nórskym

prejsť na článok

Návod na pletený sveter zelený s osmičkami

Poďte si so mnou upliesť takýto sveter. REspektíve kľudne aj inej farby, aj z inej priadze, ale ide o vzor a strih. :) The post Návod na pletený sveter zelený s osmičkami appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Ako nosiť dámske svetre...

Dámsky svetrík nie je len nudným a praktickým kúskom v šatníku. Sveter je skvelý dôvod, ako sa pohrať so svojim stylingom a s novými trendmi sezóny. Ako nosiť svetre v jeseni a v zime, aby ste vyzerali naozaj skvelo? Určite si pozrite naše nápady...

prejsť na článok

Návod na jednoduchý raglánový sveter FLAX

Takto vyzerá hotový svetrík. Jeho pletenie je naozaj jednoduché a v návode je všetko dobre vysvetlené. The post Návod na jednoduchý raglánový sveter FLAX appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok