Ako pliesť sveter s nórskym vzorom preklad anglického návodu Maailman

Ako pliesť sveter s nórskym vzorom. V tomto blogu nájdete také doplnenie k sérii videí o tom ako som plietla tento sveter, Preložila som originál návod a dávam aj vhľad do vecí, ktoré som robila ináč, ako píše návod. The post Ako pliesť sveter s nórskym vzorom preklad anglického návodu Maailman appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Fialový sveter ako som plietla tento sveter od hora v jednom kuse bez zošívania

Kompletný video návod na tento sveter nájdete na konci tohto blogu. The post Fialový sveter ako som plietla tento sveter od hora v jednom kuse bez zošívania appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Vypletaná čiapka doplnenie k video návodu

Ahojte všetci. Podľa tohto návodu si budete môcť upliesť tenšiu, alebo hrubšiu čiapku vypletanú jednoduchým vzorom. Na moje čiapky som použila nasledovné materiály. Kruhové ihlice 2,5mm 40cm a 4mm 40cm. Môžete použiť buď kovové s ostrou špičkou, alebo kla

prejsť na článok

Pletená čiapka včelie plásty s mohérom

V rýchlosti si zhrnemie čo budete potrebovať na upletenie takejto čiapky a nájdete tu aj diagram podľa ktorého budeme pliesť. Podrobnosti ako pliesť nájdete vo videu na konci tohto článku. The post Pletená čiapka včelie plásty s mohérom appeared first on

prejsť na článok

Návod na pletený sveter zelený s osmičkami

Poďte si so mnou upliesť takýto sveter. REspektíve kľudne aj inej farby, aj z inej priadze, ale ide o vzor a strih. :) The post Návod na pletený sveter zelený s osmičkami appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Návod na jednoduchý raglánový sveter FLAX

Takto vyzerá hotový svetrík. Jeho pletenie je naozaj jednoduché a v návode je všetko dobre vysvetlené. The post Návod na jednoduchý raglánový sveter FLAX appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok