Vojna so Somálskom

Viete, prečo je vojna so Somálskom nebezpečná? Lebo za každým zrnkom piesku môže číhať nepriateľ.

prejsť na článok

Problémy so starou

Dvaja yankeeovia sa rozprávajú v bare: - Tá moja stará je hrozná, mám jej už plné zuby. Jediné, čo ma napadá, je vojna v Iraku. Ale mám problém, neviem, ako ju donútiť, aby tam šla dobrovoľne.

prejsť na článok

Po jadrovej vojne

Skončí sa jadrová vojna. K poslednému živému človeku prichádza opica. Chvíľu sa na neho pozerá, potom schytí palicu, tresne ho po hlave a hovorí si: - No čo, začneme opäť od začiatku.

prejsť na článok

Ako bude v budúcnosti

Bush chcel vedieť, ako to bude v budúcnosti, tak sa dal zmraziť. Prebrali ho v roku 2500. Prechádza sa po New Yorku a pýta sa okoloidúceho: Bola už tretia svetová vojna? Jasné. A kto vyhral, my alebo Rusi? Jasné, že my... A čo Coca Cola, ešte sa

prejsť na článok

Zhrnutie predčasných volieb 2023

Poobedie vám prajem, lebo použiť slovné spojenie „dobré poobedie“ by bolo prehnané povedať. Aktuálne (1.10. o 14:20) je zrátaných 99,98 % všetkých hlasov a je to už jasné. Ale je povznášajúce, že bola rekordná 68,51 % účasť. Upozornenie článok obs

prejsť na článok

76. výročie oslobodenia mesta Giraltovce

18. január 1945 je významný dátum v histórii Giraltoviec, keď  po rokoch útlaku svitol deň slobody. Už 76 rokov  prežívame mier a pred pojmom vojna pociťujeme rešpekt. Aj napriek nepriaznivej pandemickej situácii nesmieme zabúdať na tak významnú udalosť.

prejsť na článok