Po jadrovej vojne

Skončí sa jadrová vojna. K poslednému živému človeku prichádza opica. Chvíľu sa na neho pozerá, potom schytí palicu, tresne ho po hlave a hovorí si: - No čo, začneme opäť od začiatku.

prejsť na článok

V jadrovej elektrárni

Čo by ste asi neradi počuli v jadrovej elektrárni: - Vraveli otvoriť ventil A a zavrieť ventil B, alebo to bolo opačne? - Je táto súčiastka skutočne taká nepostrádateľná?

prejsť na článok

Návrat z vojny

Syn sa vracia domov a volá od dverí na otca: - Otec, už som doma! Otec sedí za počítačom, ani len nezdvihne hlavu od monitora a odpovedá: - Fajn. A kde si vlastne bol? - Na vojne.

prejsť na článok

Hranie na heligón

Na vojne príde veliteľ pred svojich vojakov a pýta sa ich: - Vie tu niekto z vás hrať na heligón? Prihlásili sa štyria. Veliteľ im hovorí: - Výborne, nafúkate člny.

prejsť na článok

Vojaci bez školy

Plukovník na vojne zaraďuje bažantov do skupín: - Tí, ktorí vychodili strednú a vysokú školu sa zaradia do prvého radu. Tí, ktorí vychodili základnú do druhého radu. Hlas zo zadu: - A čo tí, ktorí nevychodili žiadnu školu? - Tí sa zaradia za mňa!

prejsť na článok

Vyberte si nadčasovú parku a zostaňte v teple

Parka je jedným z najbežnejších typov vrchného odevu medzi mladšími aj staršími. V móde je však s menšími obmenami už niekoľko desaťročí. Najprv bola vojenským odevom, po druhej svetovej vojne si našla svoje miesto aj v šatníku obyčajných ľudí. A prečo je

prejsť na článok