Vitamínová bomba - kaleráb

S kalerábmi sa môžeme v záhradách či v skleníkoch stretnúť takmer po celý rok. Hoci zvonku možno táto zelenina vyzerá úplne obyčajne, vo svojom vnútri skrýva hotový vitamínový poklad! A to nielen v buľve, ale aj v listoch!

prejsť na článok

Kaleráb - pestovanie, uskladnenie, príprava, liečivé účinky

Kaleráb, mnohokrát považovaný za obyčajnú zeleninu, má v sebe mnoho výnimočných účinkov na ľudský organizmus. Kaleráb totiž obsahuje látky, ktoré prospievajú nášmu zdraviu a je tiež výborným doplnkom jedálnička pri redukčných diétách. Pokiaľ sa kaleráb ro

prejsť na článok

Zeleninové džúsy: vitamínová bomba pre zdravie a krásu

Vyhnite sa pitiu kávy, čaju alebo len mlieka a radšej sa každé ráno "nakopnite" vypitím čerstvo odšťaveného zeleninového džúsu.

prejsť na článok

Malá zelená vitamínová bomba – kiwi

Chuťou ako mix egrešov, jahôd a banánov, veľkosťou a tvarom podobné vajíčku, obsahom vitamínu C prevyšujúcim citrusy- to je hnedá chlpatá bobuľa kiwi.

prejsť na článok

Smoothie

Letné popoludnie sme si spestrili prípravou Smoothie, ktoré nás osviežilo a spríjemnilo spoločné posedenie na terase. Klientom „vitamínová bomba“ veľmi chutila. The post Smoothie appeared first on GoldenAge.

prejsť na článok

Šípky – vitamínová bomba zdarma

Veríme, že ste sa počas pekných slnečných jesenných dní určite neraz vybrali na prechádzku, kde ste pri okrajoch lesov, hájov alebo poľných cestičkách mohli natrafiť na kríky plné šípok. Pri ich zbieraní si ale vždy dávajte veľký pozor, lebo sú celé obsia

prejsť na článok