Vinič okolo trampolíny

KREATIVITA Z AGÁTOVéHO DREVA Aj takto, pre dedičky je možné použiť agátové drevo. Okolo trampolíny sme postavili ohradu, ktorá bude ozdobená viničom a vytvorí trošku súkromia pre vaše ratolesti.A prečo agátové drevo? Najvhodnejší materiál na vonkajšie použitie Najpevnejšia, najtvrdšia a najstabilnejšia z našich drevín. Nesmierne trvanlivá, húževnatá a pružná. Aj nechránená a neimpregnovaná vydrží v exteriéri viac ako 40 rokov. Odolná voči škodcom a vode Odolná proti drevokazným plesniam, hubám a voči vlhkému prostrediu. Vhodná na eko-ploty, pergoly, spevňovanie brehov, vodné stavby, mosty, umelé ostrovčeky. Krásna a nevšedná kresba letokruhovZaujímavá hnedobiela až hnedožltá farba, niekedy zelenkastý nádych. The post Vinič okolo trampolíny appeared first on Sandtner Co..

prejsť na článok

Sú trampolíny dobrý nástroj na pravidelné cvičenie?

Jednou zo zábavných foriem cvičenia, ktorá podporuje zdravú činnosť srdca a svalov je skákanie na trampolíne. Aké zdravotné benefity so sebou prinášajú trampolíny? Dá sa z pravidelného skákania aj schudnúť? …

prejsť na článok

Veľký sprievodca pre výber najlepšej trampolíny na záhradu

Ak chcete u svojich detí podporiť aktívne trávenie voľného času na čerstvom vzduchu, záhradná trampolína je fantastický nápad. Tento vynález skvelo poslúži deťom i dospelým na udržiavanie sa v kondícii zábavnou formou.

prejsť na článok

Vinič hroznorodý

Máme tu čas vinobraní, a preto si prezradíme niekoľko zaujímavých a užitočných informácií najmä pre vinohradníkov o viniči hroznorodom.

prejsť na článok

2VINIČ HROZNORODÝ

Pomáha redukovať celulitídu a je vedecky dokázané, že zlepšuje celkové zdravie a vzhľad pokožky. Príspevok <sup>2</sup>VINIČ HROZNORODÝ zobrazený najskôr Bellasin effect.

prejsť na článok

Ochrana vinnej révy pred čiernou a vysokou zverou

Ochrana viníc a ochrana vinnej révy škody spôsobované divou zverou vo vinohradoch sú alarmujúce a vyžadujú si veľké úsilie, ktoré musia vynaložiť vinohradníci na zlepšenie ochrany vinohradovThe post Ochrana vinnej révy pred čiernou a vysokou zverou first

prejsť na článok