Video záznamy a prezentácie RE

Čo nás čaká pri dekarbonizácii Slovenska a ako môžu regióny a samosprávy zvýšiť svoju energetickú efektívnosť a sebestačnosť? To sú hlavné témy konferencie Regionálna energetika – súčasnosť a perspektíva, ktorú Slovenská inovačná a energetická agentúra zorganizovala 11. – 12. mája 2023 v Banskej Bystrici v rámci projektu bezplatného energetického poradenstva ŽIŤ ENERGIOU. Prezentácie 1.blok Environmentálny fond a Modernizačný fond Peter Person, Modernizačný fond Program Slovensko, prehľad plánovaných investícií Kvetoslava Šoltésová, Slovenská inovačná a energetická agentúra Národný projekt Kapacity pre regióny: Ako zvládnuť dekarbonizáciu a zvýšiť energetickú sebestačnosť Juraj Zamkovský, Slovenská inovačná a energetická agentúra Architektonická súťaž ako efektívny nástroj pre (nielen) energeticky efektívne budovy Rudolf Žákovský, Slovenská komora architektov 2. blok Budúcnosť regionálnej politiky s centrálnym zásobovaním teplom k čistejšiemu ovzdušiu Stanislav Janiš, Slovenský zväz výrobcov tepla District heating & cooling networks Noémie Piaskowski, Francúzske ministerstvo pre ekologickú transformáciu District Heating in Denmark Birger Lauersen, Dánske teplárenské združenie Semop Amiens énergies Benoît Mercuzot, viceprimátor mesta Amienst, Francúzsko Transformace teplárenství a příklady dobré praxe Martin Hájek, riaditeľ, Teplárenské združenie Českej republiky Komunálna energetika dnes a výzvy pre jej udržateľnú budúcnosť v meste Hanušovce nad Topľou Štefan Straka, primátor mesta Hanušovce nad Topľou 3.blok Ekologicky, zrozumiteľne, presvedčivo Verejná mienka a efektívna komunikácia klimatických politík a energetických opatrení Robert Žanony, Friedrich Ebert Stiftung Nízkoteplotné systémy zásobovania teplom 4. a 5. generácie Filip Vilga, energetický audítor Energetický manažment vo verejnom sektore Peter Lukošík, mesto Moldava nad Bodvou Prezidentská zelená pečať / Udržateľné mestské štvrte Pavol Kukura, Slovenská rada pre zelené budovy Energetické komunity, komunálna energetika v zahraničí Stanislav Laktiš, Slovenská inovačná a energetická agentúra Video záznamy 1. blok  2. blok  3. blok  The post Video záznamy a prezentácie RE appeared first on SIEA.

prejsť na článok

Video školenie ako podnikať cez web dočasne zadarmo

Pri surfovaní po internete som narazil na video školenie (bezplatné), ktoré robí človek, ktorý ako jeden z prvých sa stal milionárom prostredníctvom predaja cez internet. Dnes sa delí o svoje skúsenosti a v sérii vídeii, ktoré sú dočasne na pozretie zada

prejsť na článok

Video tutoriál o tom, ako napísať podnikateľský plán

Pre tých, ktorí radšej počúvajú ako čítajú, máme aj video návod o príprave podnikateľského plánu. https://www.youtube.com/watch?v=9FzX9E-OoL8t=11s

prejsť na článok

PREZENTÁCIE A ŠKOLENIA

Intro obrázok: Popis: GDPR A KYBERNETICKÁ BEZPEČNOSŤ V PRAXI

prejsť na článok

Display & Video 360: vyšperkuje reklamy do dokonalosti

Zaujímate sa o RTB? Chcete vedieť, ako zasiahnuť správne publikum a zlepšiť správu svojich kampaní? Tak by vám nemal byť neznámy pojem Display & Video 360. To najpodstatnejšie sme pre vás zhrnuli do nasledujúcich riadkov.

prejsť na článok

Video z benefičného dňa hospicu (2018)

Srdečne Vás pozývame nahliadnuť cez krátke video do benefičného dňa nášho Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne, ktorý sa konal v nedeľu 9. 12. 2018.

prejsť na článok