Video: Tréner Samuel na majstrovstvách sveta v endure 2019

Report a video od nášho trénera Sama Pivka, ktorý sa vďaka výsledkom dostal tento rok do výberu Slovenskej reprezentácie. V roku 2019 premiérovo odštartovali majstrovstva sveta v endure s názvom trophy of nations a v Talianskom Finale Ligure sa tak začala písať história endura. princíp preteku je jedinečný, pretože jazdec nepreteká sám za seba ale za svoj team, v tomto prípade za určitú krajinu, ktorú reprezentuje. S každej krajiny sa môžu zúčastniť preteku len traja jazdci, ktorí spolu bojujú za jeden spoločný výsledok. Princíp spočíva v tom, že všetci traja jazdci z teamu majú 90 sekúnd na to aby vyštartovali a výsledné časy všetkých troch jazdcov sa sčítajú. Team Slovenska bol v zložení: Ľuboš Stano, Marián Škultéty a ja. Ako jediní sme nemali skúsenosti so svetovými pretekmi (EWS) a tak sme nemali žiadne konkrétne ciele. Naším cieľom bolo podať so seba len to najlepšie a nemať zbytočne mechanické problémy. Už na úvodnom stage1 sme zistili, o čom sú svetové preteky a stage dlhy 13 a pol minúty bol na úvod dosť výživný. Rovno po cieli sme sa ponáhľali na začiatok stage2, ktorého štart sme stihli na poslednú chvíľu. Pretek sa “len” rozbiehal a čakalo nás ďalších 50 km do celkového cieľa. Takýto náročný pretek som ešte nešiel, bolo veľmi náročne rozložiť si sily a zvládnuť to. Stage3 a stage4 boli veľmi šliapavé a technicky náročné. Finálový stage5 bol pre nás čerešničkou na záver, trať ktorá sa nám najviac páčila, bola najviac zjazdová a obrovský kotol ľudí okolo trate robil tomuto stage brutálnu atmosféru, že až sme zabudli, že nevládzeme. Bol to pre mňa zatiaľ najnáročnejší pretek, ktorý nám trval vyše 6 hodín.  Team Slovenska sme skončili na 19. mieste, s čím sme spokojní a keby nebolo pádov, tak skončíme aj lepšie :). The post Video: Tréner Samuel na majstrovstvách sveta v endure 2019 appeared first on Be a Rider.

prejsť na článok

Prihlasovanie na kempy a video zo Semmeringu 09.06.2019

Prinášame nové termíny na ktoré sa môžete prihlásiť. 03.08. - St. Corona, Wexl trails 18.08. - Semmering 07.09. - Kálnica 29.09. - Kálnica VIAC INFO A PRIHLASOVANIE The post Prihlasovanie na kempy a video zo Semmeringu 09.06.2019 appeared first on Be a R

prejsť na článok

Kvalifikovaný tréner Michal Marko

V našej Aréne Padel je k dispozícii kvalifikovaný tréner Michal Marko, ktorý pôsobil ako hráč a tréner v klube Aurial padel Marta Marrero v Barcelone. Pôsobil pod vedením Argentínskeho trénera Juana Aldaya.  trénoval s viacerými hráčmi prvej svetovej 2

prejsť na článok

Slovenský Pár BC4 je vicemajstrom sveta

Po zlatej medaile Michaely Balcovej k nám z ďalekého Ria dorazila ďalšia úžasná správa. Náš Pár BC4 v zložení Samuel Andrejčík, Michaela Balcová sa z Brazílie vráti so striebornými medailami na krku. Na Majstrovstvách sveta ich zdolali iba hráči Kolumbie.

prejsť na článok

Video

Srandovné video Príspevok Video zobrazený najskôr Bratislava autopožičovňa.

prejsť na článok

SVVČ 2019/20

Správa o výchovno-vzdelávacej činnosti, jej výsledkoch a podmienkach materskej školy za školský rok 2019/2020 SVVČ 2019-2020 MŠ Pivonková The post SVVČ 2019/20 appeared first on MŠ Srdiečko.

prejsť na článok