Kvalifikovaný tréner Michal Marko

V našej Aréne Padel je k dispozícii kvalifikovaný tréner Michal Marko, ktorý pôsobil ako hráč a tréner v klube Aurial padel Marta Marrero v Barcelone. Pôsobil pod vedením Argentínskeho trénera Juana Aldaya.  trénoval s viacerými hráčmi prvej svetovej 25 v padli  351. hráč v FCP – Federació Catalana de Pádel  najvyššia licencia trénera tenisu 5. kvalifikačný stupeň tenisový majster Slovenska do 18 rokov Termíny tréningov, prihlasovanie a bližšie informácie:  [email protected] , +421 911 335 266 Príspevok Kvalifikovaný tréner Michal Marko zobrazený najskôr Arena Padel.

prejsť na článok

Vodík je budúcnosť..!!

V spolupráci so SjF TUKE sme vyrobili a uviedli na trh Metalhydridové zásobníky vodíka. Je to ďalší krok, ktorý dokazuje, že ak sa zíde kvalifikovaný personál dokážeme veľa.

prejsť na článok

Marián Berky reprezentačný tréner vo futsale

Chlapci v kempoch  absolvovali ukážkové špičkové tréningy pod vedením reprezentačného trénera Mariána Berkyho. Ďakujeme za perfektné tréningy a tešíme sa na účasť v ďaľších kempoch.

prejsť na článok

Jedenáste víťazstvo mužov v rade!

01.04.2023 ŠBK Handlová U23 MŠK BO Holíč75 : 92 (39 : 42 polčas) Body + zostava Holíč:Snopko 18, Mlynek 23, Kvoček 2, Mihaliska, Došek 23, Kubinec 5, Pukančík 19, Barančík 2 Tréner: Marenčík Ľ. V predposlednom kole 2. The post Jedenáste víť

prejsť na článok

Tréning väzňa 2 recenzia knihy

Po Tréningu väzňa sa zdalo, že záhadný tréner Paul Wade už zo seba dostal všetko, čo chcel napísať na papier, ale nie. Kým jeho prvá kniha je jednou z najlepších pohybových kníh na trhu, druhá [] The post Tréning väzňa 2 recenzia knihy appeared first on

prejsť na článok

8 krátkych tipov ako si spríjemniť jazdenie v blate

Pre redbull.com tréner Samo poskytol niekoľko rád ako si spríjemniť jazdenie v blate. Kliknite sem a otvorí sa vám článok. The post 8 krátkych tipov ako si spríjemniť jazdenie v blate appeared first on Be a Rider.

prejsť na článok