Videli ste už novinky zo sveta kreatívnych sád?

Rodičia sa v istom bode vývoja detí začnú deliť na dve skupiny. Viete aké? Je to jednoduché delia sa na tých, ktorí vedia vytvoriť zo všetkého niečo a doma majú plnú skriňu všakovakých výtvarných potrieb. A potom na tých, ktorí sa necítia pri maľovaní, kreslení a vystrihovaní až tak príjemne, nemajú doma plné skrinky [] The post Videli ste už novinky zo sveta kreatívnych sád? appeared first on Minilove.

prejsť na článok

SoCrATest testovanie kreatívnych a mäkkých zručností

SoCrATest – testovanie kreatívnych a mäkkých zručností

prejsť na článok

Novinky o nás

Rýchle novinky sa dozviete na sociálnych sieťach facebook a instagram, nezabudnite si zakliknúť odber a hneď sa dozviete všetko aktuálne a včas. Príspevok Novinky o nás je zobrazený ako prvý na Svadobné štúdio Maggie.

prejsť na článok

Čo videli na mužoch

- Zaujímalo by ma, čo tie ženy na chlapoch v minulosti videli? - Kedy v minulosti? - No skôr, ako vymysleli peniaze a autá.

prejsť na článok

NOVINKY z Grécka

Príspevok NOVINKY z Grécka je zobrazený ako prvý na IMPOL HOLDING.

prejsť na článok

Navštívili sme Výstavu Rehacare Dusseldorft

Navštívili sme výstavu Rehacare Dusseldorf a prinášame Vám novinky. Pripravili sme pre Vás novinky z výstavy Rehacare Dusseldorf 2017. Sme radi, že Vám môžeme ponúknúť tie najnovšie modely od spoločnosti Shoprider. Nový modely budú dostupné v našej ponuke

prejsť na článok