Vianočné trhy v Rabči

Pozývame Vás na koncert Nebeskej muziky v sobotu 09. decembra 2023 o 16.15h na námestí v Rabči. Vystúpime v rámci podujatia Vianočné trhy so svätým Mikulášom, kde si okrem našej hudby môžete vychutnať aj Vianočný punč, kapustnicu a tradičné trhy. Zahráme Vám koledy spod Rozsutca z nášho Vianočného CD Šťastné a Nebeské. . Terchovské Vianoce spoznáte cez piesne z legendárnej Jasličkovej pobožnosti a očaria vás aj menej známe koledy z oravskej obce Zázrivá. Ďakujem obci Rabča za pozvanie. Tešíme sa na Vás.

prejsť na článok

Vianočné korenie a recept na vianočné perníkové smoothie

Viaceré kombinácie chutí a vôní pripomínajú rozličné sviatky v roku. Vianoce sú typické vôňou medovníčkov, perníkov, škorice, klinčekov, zázvoru a muškátového orieška. Vymenované vianočné koreniny sú navyše aj veľmi zdravé. Aké sú ich účinky?

prejsť na článok

Pozvánka na Resonujúce Vianoce 2014

Pozývame všetkých priaznivcov dobrého, poctivého, domáceho a zdravého jedla na jedinečné eko vianočné trhy RESONUJÚCE VIANOCE 2014. Budú sa konať 5.a 6. decembra na bratislavských mestských hradbách, kde sa organizátori pokúsia vytvoriť alternatívu k typ

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2019

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 40 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2019 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2021

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 50 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2021 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok

Vianočné pôžičky a ich kolobeh

The post Vianočné pôžičky a ich kolobeh appeared first on Ako ušetriť peniaze.

prejsť na článok