Vianočné trhy 2023 z pohľadu ekológie: Zistite, ktoré mestá mysleli na prírodu a kde to budete musieť urobiť vy

Chystáte sa tento rok predávať vianočný punč? Poponáhľajte sa a nakúpte eko papierové poháre na teplé nápoje s možnosťou vlastnej potlače na mieru. Získate náskok pred konkurenciou a príjemne prekvapíte svojich zákazníkov. Nie všetky naše mestá totiž pri organizovaní vianočných trhov razia eco-friendly prístup. V posledných rokoch sa slovenské krajské mestá na vianočných trhoch snažia o zodpovednejší prístup k životnému prostrediu. Niektoré mestá pristavajú k trhom kontajnery na biologicky rozložiteľný kuchynský odpad a na zmesový komunálny odpad. Iné mestá naopak hľadajú inovatívne a ekologické riešenia. Prečítajte si náš najnovší článok a zistite, ako sa im to darí. Vianočné trhy 2023 pod EKO lupou Vianočné trhy ponúkajú príležitosť dobre sa najesť, zabaviť a vychutnať si vianočnú atmosféru. Keďže sa ale trendy menia, tak aj slovenské mesta mestá kladú väčší dôraz na ekológiu. Hľadajú najmä spôsoby, ako ovplyvniť množstvo plastového odpadu, či už predchádzaním jeho vzniku, triedením, recykláciou alebo dobrými nápadmi. EKO riešenia na vianočných trhoch v roku 2023: Vratné a zálohované poháre Varené víno, káva, čaj či horúca čokoláda patria rozhodne k zime a vianočnej nálade. Aby sa ale nezaťažovala príroda zbytočným plastom, Bratislava a Nitra sa tento rok rozhodli pre vratné poháre. Sú vyrobené zo špeciálneho polykarbonátového materiálu a nerozbijú sa ani pri páde na zem. Žilina zas stavila na zálohované poháre. Keď sa však chystáte predávať vianočný punč v iných mestách, určite využite príležitosť a stavte na eko poháre. Na výber máte napríklad eko papierový biely pohár na teplé nápoje z pevnej lepenky a s možnosťou potlače na mieru, ktorú si vaši zákazníci okamžite zamilujú. EKO papierový hnedý pohár na teplé nápoje je taktiež nielen ekologickou, ale aj bezpečnou voľbou. Vnútro pohára je potiahnuté disperznou vrstvou z vody a živice, ktorá zabráni presakovaniu. Zároveň je povlak plne biologicky odbúrateľný. Eko pohár je preto ekologický a s vašim jedinečným firemným brandingom i štýlový. Inými slovami, papierové poháre na teplé nápoje môžete po použití plne recyklovať s papierovým odpadom. Sú vhodné pre studené i horúce nápoje. Výhodou týchto ekologických pohárov je tiež plná biologická rozložiteľnosť podľa normy EN 13432. Šetrite životné prostredie aj na Vianoce a vykúzlite úsmev na tvári svojim zákazníkom. Pripravte sa na Vianočné trhy s NidEko Nechajte si poradiť s výberom či potlačou eko pohárov. V NidEko vám radi zodpovieme všetky vaše otázky a pomôžeme urobiť tohtoročné vianočné sviatky ešte krajšie a ekologickejšie. Neváhajte a napíšte nám. Sme tu pre vás. ❤️ The post Vianočné trhy 2023 z pohľadu ekológie: Zistite, ktoré mestá mysleli na prírodu a kde to budete musieť urobiť vy appeared first on NidEko.

prejsť na článok

Termo kotúčiky a etikety nesmú od januára 2020 obsahovať bisfenol A

Tlačíte účtenky na termo tlačiarni? Potom sa vás týka nové nariadenie Európskej komisie. Zistite, na čo budete musieť tlačiť po novom roku.

prejsť na článok

Vianočné číslo Pokoja 04/2022

Pred vianočnými sviatkami sme pre vás pripravili nové vianočné číslo zborového časopisu Pokoj. Teraz vám ho prinášame v elektronickej podobe. Prajeme príjemné čítanie. Pokoj 04/2022 Vianočné číslo Pokoja Vianočné číslo Pokoja The post Vianočné čí

prejsť na článok

9 tipov na firemné vianočné darčeky, ktoré neskončia v koši

Dosť už bolo obohraných reklamných predmetov a nudných kalendárov. Vybrali sme 9 tipov na originálne vianočné darčeky, ktoré chytia za srdce.

prejsť na článok

Vianočné stromčeky

The post Vianočné stromčeky appeared first on Záhradníctvo Agapé.

prejsť na článok

Otváracie hodiny počas sviatkov 2023

zákazníci, cez vianočné sviatky bude naša predajňa a herňa otvorená bez zmeny cez pracovné dni a soboty, okrem sviatkov. Viac informácii v článku.

prejsť na článok