Vianočné číslo Pokoja 04/2022

Pred vianočnými sviatkami sme pre vás pripravili nové vianočné číslo zborového časopisu Pokoj. Teraz vám ho prinášame v elektronickej podobe. Prajeme príjemné čítanie. Pokoj 04/2022 Vianočné číslo Pokoja Vianočné číslo Pokoja The post Vianočné číslo Pokoja 04/2022 appeared first on Cirkevný zbor ECAV Budimír.

prejsť na článok

Jesenné číslo Pokoja

Pripravili sme pre jesenné číslo zborového časopisu Pokoj. The post Jesenné číslo Pokoja appeared first on Cirkevný zbor ECAV Budimír.

prejsť na článok

Stnky Qurails na InCoDa 2022

11., 12. a 13. septembra budeme na veľtrhu InCoDa v holandskom Gorincheme Zoznámte sa s našou novou značkou Qurails. Viac informácií o zmene značky a o tom, ako bude vyzerať, vám rád poskytne jeden z našich konzultantov. Sledujte našu stránku „Novinky a p

prejsť na článok

Vianočný Večierok 21.12.2022

Pozývame Vás všetkých cvičencov aj rodičov a rodinných príslušníkov na Vianočný Večierok v klube ILYO TAEKWONDO TRENČÍN. Kde: V klubovej telocvični Kedy: V stredu 21.12.2022 od 17:00 do 19:00 Program: Vyhodnotenie roka o 17:30 Ocenenie najlepších c

prejsť na článok

Vianočné stromčeky

The post Vianočné stromčeky appeared first on Záhradníctvo Agapé.

prejsť na článok

9 tipov na firemné vianočné darčeky, ktoré neskončia v koši

Dosť už bolo obohraných reklamných predmetov a nudných kalendárov. Vybrali sme 9 tipov na originálne vianočné darčeky, ktoré chytia za srdce.

prejsť na článok