Večera pre dvoch s fľašou kvalitného vína!

https://booking.profitroom.com/sk/hotelkarpatia1/home?currency=EURmodal=voucher_305316 Príspevok Večera pre dvoch s fľašou kvalitného vína! je zobrazený ako prvý na HotelKarpatia.sk.

prejsť na článok

Degustačná večera s vínami zo Starého sveta

Pozývame vás na degustačnú večeru so somelierom Miroslavom Jajcayom a šéfkuchárom Martinom Valovičom. MENU: Predjedlo foie gras crème brulée, jablko, brioška Polievka karfiol, curry, kokosové mlieko, limetka Hlavný chod jelení chrbát, paštrnák, hruška

prejsť na článok

Príprava na leto a grilovačky – degustácia výberu vín podľa Miroslava Jajcaya

Opäť vás pozývame do našej reštaurácie na špeciálnu degustáciu nových vín v našom sortimente, ktoré pre vás vo Francúzsku osobne vybral a zároveň vám ich aj odprezentuje somelier Miroslav Jajcay. Čakajú vás vynikajúce ružové i biele vína z Provensálska,

prejsť na článok

Zemiaky pečené v alobale skvelá večera len z 3 surovín

recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu - Denne nové recepty pre celú rodinu Tento pokrm si spájam s letnými večerami kedy sme s manželom chodili do neďalekej reštaurácie si dopriať tento super jednoduchý a pritom tak chutný pokrm. Na prípravu zem

prejsť na článok

Ponuka vín

Výroba vína sa začala za dávnych čias našich predkov, pred tisíckami rokov a pretrváva až dodnes. Podľa odborníkov mierna konzumácia vína, čiže pohárik alebo dva za deň, môže mať pozitívny vplyv na naše zdravie. Prospieva krvnému obehu  a má aj priaznivé

prejsť na článok

Poodhalíme vám príbeh vína Tokaj! Vinum regnum Rex vinorum, viete čo to znamená?

Víno káľov – kráľ vín. Tokaj Prvá zmienka o pestovaní viniča na území dnešného Tokaja sa datuje od roku 1248. Tokaj sa vyznačuje ako jedna z piatich oblastí na svete, kde je možné dopestovať prírodne sladké vína. Je to najmenšia vinohradnícka oblasť na

prejsť na článok