Dochrumkava upečená husacina a lahodná husacia pečeň - celoročne pripravované podľa špeciálneho receptu dedeného už štvrtou generáciou.
Pozvánka na XXIII. ROČNÍK DŇA OTVORENÝCH DVERÍ Cechu husacinárov v Slovenskom Grobe. Príspevok Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2023 je zobrazený ako prvý na Husacina & Penzión Karolína.
Pozvánka na XXII. ROČNÍK DŇA OTVORENÝCH DVERÍ Cechu husacinárov v Slovenskom Grobe. Termín: 3. septembra 2022, 11:00 20:00 hod. Príspevok Deň otvorených dverí Cechu Husacinárov 2022 je zobrazený ako prvý na Husacina & Penzión Karolína.
Pozývame vás na 21. ročník Dňa otvorených dverí Cechu Husacinárov, ktorým sa tradične zahajuje sezóna husacích hodov v Slovenskom Grobe. Počas podujatia môžete aj v našej reštaurácii ochutnať chrumkavú husacinu, tradičné lokše, či skvelé víno od regionáln
Pozývame Vás vychutnať si vianočnú atmosféru na našej terase v piatok 11.12.2020 (16:00 20:00 hod.) a sobotu 12.12.2020 (12:00 20:00 hod.) Okrem vianočného punču a vareného vínka budú pre Vás pripravené rôzne dobroty (lokše, chlieb s masťou a cibuľou, c
Pozývame vás 5. septembra 2020 od 11:00 hod. na 20. ročník Dňa otvorených dverí Cechu Husacinárov, ktorým sa tradične zahajuje sezóna husacích hodov. Počas podujatia môžete aj v našej reštaurácii ochutnať chrumkavú husacinu, tradičné lokše či skvelé víno
Opäť vás pozývame do našej reštaurácie na špeciálnu degustáciu nových vín v našom sortimente, ktoré pre vás vo Francúzsku osobne vybral a zároveň vám ich aj odprezentuje somelier Miroslav Jajcay. Čakajú vás vynikajúce ružové i biele vína z Provensálska,
Pozývame vás na degustačnú večeru so somelierom Miroslavom Jajcayom a šéfkuchárom Martinom Valovičom. MENU: Predjedlo foie gras crème brulée, jablko, brioška Polievka karfiol, curry, kokosové mlieko, limetka Hlavný chod jelení chrbát, paštrnák, hruška
10. februára 2020 sa v priestoroch našej reštaurácie uskutočnil workshop na tému ÚSPEŠNÉ PRÍBEHY SLOVENSKÝCH SOMELIEROV. V spolupráci s našim penziónom ho pripravila Asociácia somelierov Slovenskej republiky a zúčastnili sa ho študenti odborných škôl a ic
Príďte si vychutnať dobré jedlo a prežiť príjemné chvíle pri našom špeciálnom valentínskom menu: Prípitok: Ružové francúzske šumivé víno (Cremant) Predjedlo: Slimáky s bylinkovým maslom a foie gras Polievka: Batátovo cviklová s hľuzovkovým olejom Hlavné
Pozývame vás na špeciálnu SLEPÚ degustáciu vín, ktoré pre vás vybral a osobne odprezentuje somelier Miroslav Jajcay. Ochutnáte celkovo 12 výnimočných vzoriek vín z rôznych odrôd, ktoré vyrobili slovenskí a zahraniční vinári. A tentoraz nebudete len ochu