Vanilka, vanilkový extrakt a ich liečivé vlastnosti

Keď počujete „vanilkový extrakt“, čo vám napadne ako prvé? Predpokladám, že vaše odpovede by boli koláče, dezerty, zákusky, zmrzlina, nápoje, ale čo tak antioxidant, protizápalový liek, podporovateľ duševného zdravia? Áno, vanilkový extrakt je skvelý na v

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Vanilka Vôňa do auta

Vôňa Vanilka, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

Tofu palacinky

 Čo potrebujeme: Postup: biele tofu vanilkový extrakt mlieko (alebo mandľové mlieko) rastlinný olej (iba trošku) špaldová múka trstinový cukor kypriaci prášok soľ ovocie javorový sirup na poliatie V mixéri vymiešame tofu, olej a mlieko do krémovej konzist

prejsť na článok

Bazalka – liečivé účinky vňate, listov a semienok

Liečivá bylinka a zároveň skvelá korenina. Bazalka pravá (Ocimum basilicum) nám poskytuje cennú vňať, listy aj liečivé semienka.

prejsť na článok

Citrón ako liek aj prevencia

Všetci vieme, že citrón do čaju pomáha pri nachladnutí. Tým však jeho liečivé vlastnosti zďaleka nekončia, dokáže toho omnoho viac.

prejsť na článok

Liečivé účinky kurkumy

Liečivé účinky kurkumy sú známe už viac ako 6000 rokov. S veľkou obľubou bola využívaná už v ajurvédskej medicíne, a to najmä ako hlavný prostriedok na liečbu srdcových a pečeňových problémov.

prejsť na článok