Úverový register o Vás prezradí všetko

Úverový register je pre banky veľmi nebezpečná zbraň, proti ktorej sa ťažko bráni. Vďaka nemu si banka ľahko zistí Vašu úverovú minulosť a zodpovednosť pri splácaní úverov. Jediná možnosť ako sa dá ubrániť, je vždy svoje splátky platiť načas.

prejsť na článok

Každý klame kniha, ktorá prezradí komu (ne)požičať peniaze

Čakanie na klientov si krátim čítaním. Naposledy sa mi do rúk dostala zaujímavá kniha s provokatívnym názvom Každý klame. Každý klame je aktuálny bestseller amerického dátového analytika pracujúceho pre Google Setha Stephensa-Davidowitza. Autor knihy má b

prejsť na článok

Uhorkomelón

Nie, nie je to ani melón, ani uhorka, je to uhorkomelón. Nepočuli ste ešte o ňom? Chceli by ste vedieť odkiaľ pochádza? Pán profesor Hričovský Vám prezradí viac.

prejsť na článok

Osy v záhrade

Neviete ako sa máte zbaviť otravných a nepríjemných ôs vo vašej záhrade? Pán profesor Hričovský nám prezradí rýchly a účinný spôsob, ako si s nimi poradíme.

prejsť na článok

Register pomôže nájsť majiteľa strateného psíka

Preverte záznam svojho psíka v centrálnom registri zvierat. Môže veľmi pomôcť, keby sa váš chlpáč stratil. Hlavne nech tam je vaše aktuálne telefónne číslo Je to jednoduché. Na verejnom linku Centrálneho registra spoločenských zvierat si môžete rýchlo po

prejsť na článok

Aby broskyňa rodila každý rok

Prof. Hričovský nám prináša ďalšie rady do záhradky. Tentoraz nám prezradí, ako sa správne starať o broskyne, aby sme mali chutné ovocie každý rok.

prejsť na článok