Útulnejšia kuchyňa za pár eur? TOTO sú 4 triky, ktoré vás prekvapia

Keď vám niekto povie, aby ste zavreli oči a predstavili si idylku pri varení, možno vám hneď napadne, že je to len klamstvo amerických filmárov. Existujú však triky, vďaka ktorým sa do vašej kuchyne môžete zamilovať aj vy. Veci vám síce šťastie neprinesú, no prečo ich nevyužiť na zmenu atmosféry? Kde je život, tam je všetko lepšie Vedeli ste, že rastliny v domácnostiach majú blahodárny efekt na naše mentálne zdravie? Výskumy dokazujú, že ich prítomnosť redukuje stres a negatívne emócie. Ak teda vašej kuchyni chýba zeleň, je to chyba. Verte či neverte, váza plná kvetov uprostred stola dokáže pozdvihnúť náladu. Ekologickejšiou a trvácnejšou možnosťou sú kvety v kvetináčoch. Pokiaľ vás ale neláka stereotypná predstava červených muškátov, nezúfajte. Posledným rokom dominujú zelené rastliny ako dracéna voňavá alebo kolopejka vďačná, ktoré priestor nevídane oživia. Hudba robí divy Význam hudby v našich životoch vám snáď vysvetľovať nemusíme. Napriek tomu na ňu množstvo ľudí zabúda na miestach, ktoré majú mať najmä praktický charakter. Ak patríte medzi nich, je načase to zmeniť. Kúpte si rádio alebo aspoň reproduktor, ktorý vám bude zapadať do štýlu kuchyne. Rustikálne duše môžu siahnuť aj po gramofóne. Variť a piecť sa vám bude hneď veselšie. Nehanbite sa za svoje šálky Či už sú to ranné kávy alebo čaje o piatej, oboje majú spoločného menovateľa. Šálky. Kuchyne, ktoré tie svoje neskrývajú v šuflíkoch, ale hrdo ich vystavujú na svetlo sveta pôsobia prívetivejšie. Neexistuje na to síce výskum, no dáva to zmysel. Vybraté hrnčeky dávajú jasný signál, že návštevník je vítaný k nápoju a dobrej debate. Okrem toho, ten správny výber šálok môže pôsobiť aj ako vkusná dekorácia, ak si potrpíte na estetiku svojho priestoru. Tak vytiahnite šálky a dajte im obdiv, ktorý si zaslúžia. Nádoby plné chuti Poznáte to, neohlásene návštevy vedia vyvolať paniku. Mali by sme im ponúknuť kávu a ku káve sa čosi patrí. Tak sme predsa všetci vychovávaní. Naše zásoby sladkého sa ale raz minú a sme nahratí. Chcete elegantné riešenie? Priehľadné sklenené nádoby naplnené tým najlepším, čo svet ponúka. Cukríkmi, talianskymi sušienkami, trubičkami a hoci aj sušeným ovocím. Mať aspoň jednu takúto nádobu v kuchyni vás nielen zachráni v stave núdze, ale pomôže aj dotvoriť kolorit útulnej kuchyne, v ktorom sa ľudia cítia príjemne a vítaní. Dúfame, že ste po dočítaní zatúžili po útulnejšej kuchyni aj vy. Veríme, že zmenu atmosféry vo vašej kuchyni neoľutujete vy a vaše okolie už vôbec. The post Útulnejšia kuchyňa za pár eur? TOTO sú 4 triky, ktoré vás prekvapia appeared first on eZena.sk.

prejsť na článok

Klasická kuchyňa

Klasická kuchyňa Klasická kuchyňa Rust

prejsť na článok

Rustikálna kuchyňa výpredaj

Rustikálna kuchyňa z výstavky 2. Rustikálna lakovaná kuchyňa

prejsť na článok

Šikovné triky, ktoré pomôžu v kuchyni

Dobrých rád do kuchyne, ktoré uľahčia varenie a prípravu jedál, nikdy nie je dosť! Je to tak jednoduché, a predsa to väčšinu z nás nikdy nenapadne! Vyskúšaj tieto triky aj ty!

prejsť na článok

Výpredaj kuchynskej linky

Výpredaj kuchýň z výstavky Raz za čas, pri zmene výstavky kuchynského štúdia sa naskytne možnosť veľmi dobrej kúpy pre zákazníka. V prípade, že tvar, f

prejsť na článok

Moderná kuchyňa výpredaj z výstavky

Moderná kuchyňa z výstavky Moderná lakovaná kuchyňa z výstavky kuchynského štúdia v Banskej Bystrici. Elegantná kuchyňa s luxusným vzhľadom.

prejsť na článok