Úsmev prosím

Radi sa fotíte? Alebo vy radi fotíte? Ak sa dáte odfotiť profesionálnemu fotografovi, či vám profesionál fotí nejakú životnú udalosť, takmer vždy vám spolu s digitálnymi fotkami odovzdá aj krabičku s nejakými kusmi vytlačených fotiek. A viete prečo profesionálny fotografovia tlačia fotky, keď aj tak všetci dnes používajú len digitálnu technológiu? Aby ste mali na čo spomínať a aby boli vaše spomienky zhmotnené. Určite sami dobre viete, že fotografie e urobené na mobilný telefón častokrát ostávajú vo fotogalérii a väčšinu z nich si už ani nepozrieme. Fotografie však predstavujú značnú časť našej minulosti a ak ste niečo odfotili zrejme to pre vás malo aj veľký význam. Možno máte v mobile tisíce fotiek a jednoducho sa vám už tieto digitálne zábery nechcú triediť a ani neviete čo ste kedy vlastne odfotili. Alebo sa vám môže pokaziť váš mobil či notebook a o všetky fotky rýchlo prídete. Až potom si uvedomíte, že ste stratili kus spomienok, ktoré vám už nikto nevráti. Výhodou dnešnej doby je, že už vôbec nemusíte chodiť s USB kľúčom či mobilom do kamennej predajne, kde sa vyvolaniu fotiek venujú. Dnes všetko dokážete urobiť aj z pohodlia domova. A pomôže vám s tým Fotkyzababku.sk. Na stránke Fotkyzababku.sk môžete využiť službu online vyvolania vašich digitálnych záberov a to priamo z vášho mobilu či notebooku. Vyberiete si svoje fotky, ktoré si chcete dať zvečniť, jednoducho a rýchlo ich nahráte do systému, vyberiete si veľkosť a kvalitu fotiek a môžete sa tešiť o niekoľko dní na kuriéra. Vyvolanie fotografií lacno nikdy nebolo jednoduchšie. A bola by škoda, keby vaše fotky ostali aj naďalej uložené v mobilnom aparáte. Využite službu online vyvolania fotiek na Fotkyzababku.sk. Okrem toho môžete využiť aj možnosť výroby personalizovaného fotoobrazu priamo z vášho záberu, ktorý si môžete zavesiť vo vašej domácnosti. Článek Úsmev prosím se nejdříve objevil na Kosma.

  • Web: Kosma
  • Aktualizované: 13.11.2023
prejsť na článok

Potraviny pre krásny úsmev

Každodenná starostlivosť o zuby je samozrejmosťou. Dobrá kefka, pasta či ústna voda sú dôležité. Nie je to však jediné, čím si udržíte biely a zdravý úsmev.Ku krásnemu úsmevu sa môžeme dostať aj pomocou potravín, nie len drahými návštevami u zubára.

prejsť na článok

Stačí málo na vyvolanie úsmevu a stačí jeden úsmev, aby sa všetko stalo možným

Som Jana a  sama som onkologickým pacientom ale rozhodla som sa pomôcť Myšlienka „Mojkáčika pre destkú onkológiu“ sa zrodila v snahe vyčariť úsmev na detských tváričkách, ktoré bojujú so zákernou chorobou. Ich osud mi nie je ľahostajný ako ani osud iných

prejsť na článok

Pomôžte aj Vy, prosím!

https://www.transparentneucty.sk/?fbclid=IwAR1pi3bCHGUajJbhzkJTyH8XDO6XGCPmo5h6778qhsVGl-ifdOXeZ2eZfd4#/ucet/SK0609000000005198306234 Príspevok Pomôžte aj Vy, prosím! zobrazený najskôr .

prejsť na článok

Oslávte deň šťastia chutnými raňajkami. Tieto potraviny vám vyčarujú úsmev

Chutné jedlo je základ každého úspešného dňa. O to lepšie, keď týmto spôsobom doplníte potrebnú energiu a zázrakom tak navodíte dobrú náladu. Raňajky síce nebývajú najsýtejším jedlom dňa, no to im rozhodne neuberá na dôležitosti. Šťastie do 5 minút Typick

prejsť na článok

Muzicírujeme s dedom Jarom

Muzika keď zaznie zvesela, do tanca by som letela. Úsmev nám žiari na líčku, hneď spievame si pesničku.

prejsť na článok