Typy na Vianočné darčeky podľa Montessori

Vianoce sa už blížia a veľa z nás sa práve teraz dostáva do stresovej situácie, keď sa snaží vymyslieť nevšedné vianočné prekvapenie pre svoje deti. Darčeky, ktoré rozžiaria detské oči. Darčeky, ku ktorým sa budeme s deťmi radi vracať. Niekedy treba uprednostniť kvalitu pred kvantitou, deťom stačí naozaj veľmi málo. Montessori hračky sú drahšie - ale kvalitné a často ich budú s radosťou ,,dediť" súrodenci, či deti Vašich priateľov. Čo tento rok prinesie Ježiško? Vyhnite sa predvianočnému zhonu, bezcieľnemu surfovaniu po internete, tlačeniu sa v nákupných centrách a neuvedomelému kupovaniu zbytočností a lákadiel z reklám. Najskôr sa poriadne zamyslite, čo vlastne vaše dieťa potrebuje. Čo ho poteší, čo ocení a čo mu hlavne poskytne pridanú hodnotu vo forme zmysluplnosti, rozvoja a kvality. S čím sa bude rado hrať aj po Vianociach... Skúste sa zamerať na hračky a produkty, ktoré sú vhodné pre deti, rozvíjajú zmysly a vzťah k prírode a životnému prostrediu, sú rodovo neutrálne a navrhnuté tak, aby vzbudili kreativitu a záujem Vášho dieťaťa. Máme pre vás pár tipov, ako kvalitne nakúpiť pre Vaše deti.

prejsť na článok

Vianočné korenie a recept na vianočné perníkové smoothie

Viaceré kombinácie chutí a vôní pripomínajú rozličné sviatky v roku. Vianoce sú typické vôňou medovníčkov, perníkov, škorice, klinčekov, zázvoru a muškátového orieška. Vymenované vianočné koreniny sú navyše aj veľmi zdravé. Aké sú ich účinky?

prejsť na článok

Stránka nebola nájdená

Hľadali sme, hľadali, ale stránku sme nenašli... Ale náladu ti určite nepokazíme. Čaká na teba viac ako 200 tipov na tie najlepšie zážitky. Stačí sa preletieť našou ponukou a my ťa vznesieme do oblakov, usadíme do superšportu alebo nalejeme adrenalín

prejsť na článok

Najpopulárnejšie vianočné reklamy na YouTube

Hoci sa na nás vianočné produkty valia už od októbra, pravú atmosféru najväčšieho kresťanského sviatku pociťujeme až teraz. Z rádiových staníc znejú koledy, televízie sa predháňajú vo vysielaní filmov s tématikou Vianoc a spoločnosti chrlia jednu X-Mas re

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2019

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 40 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2019 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2021

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 50 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2021 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok