Typické zvuky, povzdychy a zvolania v angličtine (citoslovce)

Mám tu pre vás niečo trochu na pobavenie rôzne povzdychy a zvolania v anglickom jazyku. :-) Tento článok som pripravovala už pred nejakým časom a pôvodne mal byť asi dlhší. Prepáčte. Verím, že časom sa mi ho podarí dokončiť. Zatiaľ aspoň toľkoto. aah! (znamená pomóc!) Príklad: Aaaah! Its eating my leg! / Aaaah! Žere mi to nohu! aha (znamená rozumiem) Príklad: Aha! So you took the money! / Aha! Takže ty si vzal tie peniaze! ahem (znamená pozornosť prosím) Príklad: Ahem, it was me. / Ehm, to som bol ja. ahh (znamená ok, chápem) Príklad: Ahh, yes, I understand now. / Áhh, áno, už rozumiem. argh (znamená dopekla!) Príklad: Argh, get out! / Ááá, vypadni! aww (znamená aké zlaté) Príklad: Aww, what a cute puppy! / Júúúj, aké chutné šteniatko! aw (znamená ale nó!) Príklad: Aw, dont be like that! / Ale nóó, nebuď taký! boo (znamená to je zlé) Príklad: Boo, get off the stage! / Búú, choď preč z pódia! boo! (znamená Nastrašil som ťa!) Príklad: Boo! / Bububu! doh (znamená Do šľaka, to bolo hlúpe!) Príklad: Ive just deleted all my files. Doh! / Práve som si zmazal všetky súbory. Áááh! The post Typické zvuky, povzdychy a zvolania v angličtine (citoslovce) first appeared on Angličtina s Miškou.

prejsť na článok

Jedno slovo

Viete, ako vyjadríte v angličtine jedným slovom nasledujúcu situáciu - svokra a žena s deťmi idú cez víkend na chatu? Yes!

prejsť na článok

Important questions

Konečne príležitosť a myšlienky. https://lubomirbebravsky.sk/poezia-v-anglictine/important-questions/

prejsť na článok

Hodiny boxu

Manželku profesionálneho boxera prebudili v noci podozrivé zvuky. Vstala a v predsieni zazrela bytového zlodeja. Hneď sa vrátila do spálne a budí manžela so slovami: - Vstávaj, máš tu zákazníka na súkromné hodiny boxu!

prejsť na článok

Ketron - profesionální keyboardy a příslušenství - nově v nabídce

Firma Ketron nabízí špičkové, profesionální keyboardy, které garantují výjimečné, přirozené zvuky nástrojů a taky neskutečné doprovody, se kterými budete znít jako s opravdovou skupinou. Seznamte se s aktuální nabídkou nástrojů italské firmy Ketron.  

prejsť na článok

Ako sa správať vo výťahu

- Vydávajte zvuky závodných áut, keď niekto nastupuje alebo vystupuje. - Vysmrkajte sa a ponúkajte ostatným cestujúcim prehliadku vašej vreckovky. - Tvárte sa nepríčetne, udierajte si po čele a hovorte si: Držte hubu, sakra, držte tu všetci hubu . - Pred

prejsť na článok