Hodiny boxu

Manželku profesionálneho boxera prebudili v noci podozrivé zvuky. Vstala a v predsieni zazrela bytového zlodeja. Hneď sa vrátila do spálne a budí manžela so slovami: - Vstávaj, máš tu zákazníka na súkromné hodiny boxu!

prejsť na článok

Sentop - Preglejka Rímske drevené hodiny BANA X0068 i čierne - 15,26 €

Moderné drevené hodiny na chalupu, do kuchyne, obývačky či pracovne. Nástenné hodiny z preglejky sú nádhernou dekoráciou Vášho interiéru. Jedinečný štýl hodín ako darček svojmu blízkemu.

prejsť na článok

Hovoriace hodiny

Raz neskoro v noci sa opilec chváli kamarátovi novým bytom. Keď prídu do obývačky, kamarát si všimne veľkého mosadzného gongu. - Na čo máš ten gong? spýtal sa zvedavo. - To nie je gong, to sú hovoriace hodiny. - Hovoriace hodiny? , čuduje sa kamarát.

prejsť na článok

Šťastia hodiny

Lásky, šťastia hodiny, v kruhu svojej rodiny, užite si spoločne, krásne sviatky vianočné a nech dlho prevláda novoročná nálada.

prejsť na článok

Nástenné hodiny do obývačky SWITCH IA091S silver zrkadlo - 10,94 €

Zútulni si svoje bývanie modernými nástennými hodinami od nás. Dekoračné nástenné hodiny zmenia každý interiér, zvýraznia šarm a štýl Vášho priestoru.

prejsť na článok

Ordinačné hodiny počas Vianoc

Vážení rodičia,dovoľujeme si Vás informovať, že počas Vianoc pracujeme v pediatrickej ambulancii v nezmenenom režime, okrem jedného dňa a to 28.12.2023. Pre ostatné dni, pred a po Vianociach, platia rovnaké ordinačné hodiny ako ich poznáte doteraz.

prejsť na článok