TVS a.s. a záložné právo na svoj majetok

TVS a.s. sa rozhodla, že je dobrý nápad založiť svoju nehnuteľnosť (výpis z katastra) na istého pána Kiur Idrisov a Nugzar Kisishvili. Toto vykonali po nepriaznivom rozhodnutí súdu o ich povinnosti zaplatiť TVK a.s. (samosprávam) skoro 1,000,000 €Spoločnosť pána Idrisova a pána Kisishviliho menom SEGAL PLUS spol. s.r.o. bola nedávno v médiách pre podozrivý výrub stromov na “ich” pozemku pri BA.Súvaha tejto spoločnosti v účtovnom roku 2013 je dosť zvláštna. Spoločnosť má nehnuteľný dlhodobý majetok vo výške cca 1,000,000€ a vykazuje dlh vo výške tiež cca 1,000,000€ Zároveň má ročnú stratu -133€Nech ma žiadna právnicka kancelária zastupujúca TVS nepresviedča, že toto je správanie niekoho s čistým svedomím.Výpis z katastra (čítaj dole bremeno):http://cl.ly/aQ61

prejsť na článok

Rodinné právo

Rozvod manželstva, zrušenie a vyporiadanie BSM, starostlivosť o maloleté deti a iné The post Rodinné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Ako ochrániť majetok v prípade živelnej pohromy?

Poistenie majetku patrí k najčastejšie uzatváraným poisteniam. Poistenie domu má okrem samostatného domu chrániť aj vedľajšie stavby a oplotenie pozemku. Poistenie bytu by malo kryť aj pivnicu, garáž alebo garážové státie. The post Ako ochrániť majetok v

prejsť na článok

Ústavné právo

Ústavné sťažnosti, zastupovanie pred Ústavným súdom SR a iné The post Ústavné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Pracovné právo

Pracovné zmluvy, skončenie pracovného pomeru, nevyplatenie mzdy a odstupného a iné The post Pracovné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Prevezmite kontrolu nad svojimi peniazmi

To, že dokážete veľa zarobiť, nestačí na to, aby ste boli finančne v pohode. Fakt, že zarobíte veľa peňazí, je síce výborným predpokladom k tomu, aby ste mohli budovať svoj majetok a taktiež svoje finančné zdravie, ale nestačí.

prejsť na článok