TP-link predstavuje wi-fi router Deco M4

Vďaka pokročilej Deco sieťovej technológii jednotky spolupracujú na vytvorení jednotnej siete s jediným názvom siete. Zariadenie sa automaticky prepína medzi jednotkami Deco pri vašom pohybe po dome pre dosiahnutie najvyššej možnej rýchlosti. Dvojbalenie Deco M4 poskytuje Wi-Fi pokrytie na ploche až 260 m2. A ak to nestačí, kedykoľvek k sieti jednoducho pridajte ďalšiu jednotku Deco, aby ste zvýšili pokrytie.Deco M4 poskytuje rýchle a stabilné spojenie rýchlosťou až 1167 Mb/s a spolupracuje s hlavnými poskytovateľmi internetových služieb (ISP) a modemom.TP-Link Deco M4 (2-pack) kúpite teraz za zvýhodnenú cenu a k tomu darček  TP-Link internetová televízia na 1 mesiac zadarmo The post TP-link predstavuje wi-fi router Deco M4 first appeared on IT Show 2023.

prejsť na článok

Mercurys predstavuje wifi router MR70x

Vychutnajte si bezkonkurenčné úrovne rýchlosti s WiFi 6 novej generácie. Spojením 1024-QAM a dlhého symbolu OFDM poskytuje MR70X celkovú rýchlosť až 1800 Mbps – 1201 Mbps na 5 GHz a 574 Mbps na 2,4 GHz. Hrajte online, sledujte videá v rozlíšení 4K a nasta

prejsť na článok

Ako nastaviť wifi router?

Ako nastaviť wifi router? Ako nastaviť nový wifi router? Alebo ako nastaviť wifi router, ktorý sa dostal do továrenských nastavení? V tomto návode si ukážeme, ako pracovať s wifi routrom značky TP LINK, avšak pri iných značkách sú postupy obdobné.

prejsť na článok

Link Post

Qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing. The post Link Post appeared first on Odťahová služba - DB TransCar.

prejsť na článok

Post Format Link

The WordPress Theme Review Team Website The post Post Format Link appeared first on ChcemNaFSV.

prejsť na článok