Mercurys predstavuje wifi router MR70x

Vychutnajte si bezkonkurenčné úrovne rýchlosti s WiFi 6 novej generácie. Spojením 1024-QAM a dlhého symbolu OFDM poskytuje MR70X celkovú rýchlosť až 1800 Mbps – 1201 Mbps na 5 GHz a 574 Mbps na 2,4 GHz. Hrajte online, sledujte videá v rozlíšení 4K a nastavte všetko na najvyššie nastavenia bez oneskorenia. Štyri výkonné antény s vysokým ziskom vyzbrojené pokročilou bezdrôtovou technológiou poskytujú silný signál v celom vašom dome. Beamforming deteguje vaše pripojené zariadenia a sústreďuje na ne silu bezdrôtového signálu, vďaka čomu sú vaše pripojenia stabilnejšie. Za neceleho padíka si ho kúpite. The post Mercurys predstavuje wifi router MR70x first appeared on IT Show 2023.

prejsť na článok

Ako nastaviť wifi router?

Ako nastaviť wifi router? Ako nastaviť nový wifi router? Alebo ako nastaviť wifi router, ktorý sa dostal do továrenských nastavení? V tomto návode si ukážeme, ako pracovať s wifi routrom značky TP LINK, avšak pri iných značkách sú postupy obdobné.

prejsť na článok

TP-link predstavuje wi-fi router Deco M4

Vďaka pokročilej Deco sieťovej technológii jednotky spolupracujú na vytvorení jednotnej siete s jediným názvom siete. Zariadenie sa automaticky prepína medzi jednotkami Deco pri vašom pohybe po dome pre dosiahnutie najvyššej možnej rýchlosti.

prejsť na článok

Súčasné WiFi trendy vo firmách

WiFi sa začína pomaly presadzovať aj na miesta, kde by sme to pred pár rokmi nečakali. V priemyselných halách a skladoch prebieha modernizácia v znamení automatizácie a informatizácie, ktoré sa nezaobídu bez spoľahlivého pripojenia k intranetu. Vzhľadom n

prejsť na článok

Rýchla orientácia vo WiFi dizajnoch

Niet pochýb o tom, že budúcnosť patrí WiFi a časom viac a viac tradičných káblových sietí bude nahradených Wireless pripojením. Mobilita a komfort sú tie hlavné hybné faktory, ktoré stoja za úspechom WiFi a spôsobujú, že stále viac podnikov neponúka bezdr

prejsť na článok

Máme skladom: Podlahový termostat WIFI

WiFi priestorový termostat s externým senzorom do podlahy. Možnosť veľkoobchodných cien. The post Máme skladom: Podlahový termostat WIFI appeared first on Elektrické kúrenie InterClima.

prejsť na článok