Testosterónová manipulácia

Moja filozofia v tréningu je trénovať čo najmenej, ale s čo najväčšou efektivitou. Maximálne využitie tréningu je veľmi dôležité nielen pre športovcov. Jedným zo spôsobov ako zvýšiť efektivitu tréningu je testosterónová manipulácia. Testosterón dokáže zväčšiť počet zapojených svalových vlákien počas pohybu, čím zvyšuje svalovú silu. Zvýšená koncentrácia testosteŕonu, o cca 13-15%, je spojená s vytvorením kyslého prostredia vo svaloch zapríčineného najmä vodíkovými iónmi po rozklade ATP (adenozíntrifosfát, jediný zdroj energie pre svaly). Ak ťa “pália” svaly vieš, že pH vo vnútri pokleslo. Po takomto zámernom navodení trvá zvýšená koncentrácia testosterónu cca 45-60 minút. Preto pred tréningom zameranom na rast svalovej hmoty alebo rozvoj sily využívam zámerné navodenie zvýšenej koncentrácie testosterónu cvičeniami najmä dolných končatín, ktoré vyvolajú už spomenuté “pálenie”. Zvýšená hladina testosterónu potom následne prispeje k lepšej tréningovej intenzite, ktorá môže byť spojená s nárastom svalovej hmoty resp. sily.

prejsť na článok

JAK ŽÍT RADOSTÍ?

2. Jak pracovat s neg. emocemi? 3. Odpuštění a přijetí se Pokračuj v čítaní The post JAK ŽÍT RADOSTÍ? appeared first on Manipulácia - Čarodejníctvo - Oslobodenie.

prejsť na článok

Je kniha Genesis historií?

Pokračuj v čítaní The post Je kniha Genesis historií? appeared first on Manipulácia - Čarodejníctvo - Oslobodenie.

prejsť na článok

Hnutie new age Korene-charakter-praktiky

Pokračuj v čítaní The post Hnutie new age Korene-charakter-praktiky appeared first on Manipulácia - Čarodejníctvo - Oslobodenie.

prejsť na článok

Pojazdné hliníkové lešenie

Pozrite si naše pojazdné hliníkové lešenia. Ich hlavnou výhodou je ľahšia montáž a demontáž, manipulácia s nimi či mobilita, zároveň sú avšak stabilné a bezpečné. The post Pojazdné hliníkové lešenie appeared first on KOSMO spol. s r.o..

prejsť na článok

Uvoľniť putá Dať ľuďom silu myslieť za seba

Pokračuj v čítaní The post Uvoľniť putá Dať ľuďom silu myslieť za seba appeared first on Manipulácia - Čarodejníctvo - Oslobodenie.

prejsť na článok