Tesla začala dodávať Cybertruck širokej verejnosti. Toto sú prvé skúsenosti

Stránka Teslarati prišla so zaujímavou informáciou, že Tesla začala dodávať Cybertruck aj ľuďom, ktorí nie sú zamestnancami firmy. The post Tesla začala dodávať Cybertruck širokej verejnosti. Toto sú prvé skúsenosti appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Cybertruck podrobený testu. Koľko kilometrov prejde na jedno nabitie s ťažkým nákladom?

Tesla Cybertruck bola otestovaná v disciplíne, na ktorú sú pickupy stvorené. Ťahala náklad s hmotnosťou 2700 kg. The post Cybertruck podrobený testu. Koľko kilometrov prejde na jedno nabitie s ťažkým nákladom? appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes

Tesla občas mení ceny svojich elektromobilov naprieč rôznymi trhmi. Takto dnes vyzerá cena Tesla Model Y pre Slovensko. The post Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Integrácia Tesla Powerwall do Loxone

Batériové úložiska sa stávajú najúčinnejšími, keď môžu komunikovať s riadiacim systémom budovy. Batériové úložiska Powerwall od spoločnosti Tesla s integrovaným striedačom možno využiť pre energetický manažment budov. Dostupné sú informácie ako aktuálne n

prejsť na článok

Šaty na oslavu narodenín alebo ako nás napadlo otvoriť myTutu

Bol december 2019, tesne po Vianociach. Terezka bude mať o pár týždňov prvé narodeniny! Začala som teda plánovať narodeninovú oslavu. Na správnu oslavu narodenín treba tortu, balóny, darčeky a krásne šaty pre oslávenkyňu. Torta, balóny ani darčeky nepred

prejsť na článok

Ako prvé

Miško príde domov a kričí na mamu: - Mami, ocko sa vracia z práce. Čo mu mám ukázať ako prvé? Vysvedčenie, zatykač, alebo zhorenú kuchyňu?

prejsť na článok