Termosky EXATA od brazílskej firmy Tramontina

S prichádzajúcou zimou sme zaradili do našej ponuky skvelé brazílske termosky EXATA v dvoch variantoch a v niekoľkých farbách.

prejsť na článok

Steakový príbor Tramontina.

V našej ponuke nájdete kvalitné príbory Tramontina s drevenými rukoväťami. Príbor je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a drevená rukoväť má špeciálnu  povrchovú úpravu, ktorá umožňuje umývanie príboru v umývačke riadu.

prejsť na článok

Šialené ceny brazílskej kávy – prečo? Môže za to jeden úder za druhým!

Vždy, keď prechádzame akýmikoľvek profesijnými, finančnými, emocionálnymi alebo rodinnými problémami, nakoniec to ovplyvní náš výkon. Je to prirodzené. Keď však dlhodobo prechádzate niekoľkými rôznymi problémami, je zrejmé, že to výrazne ovplyvní Vaše zdr

prejsť na článok

Riaditeľ firmy

Učiteľka dala žiakom slohovú úlohu s témou - Keby som bol riaditeľom firmy. Všetci žiaci sa pustili do písania, iba Janko nie. - Prečo nepíšeš? , pýta sa učiteľka. - Čakám na sekretárku.

prejsť na článok

Veľká opora firmy

Hovorí podnikateľ svojmu zamestnancovi: - Vy ste, pán Veselý, veľká opora našej firmy. Neviem, ako by sme to bez vás vydržali... Ale budúci mesiac to chceme skúsiť.

prejsť na článok

Prečo niektoré firmy pri zavádzaní lean managementu zlyhávajú aako sa tomu vyhnúť

Pripravte si stratégiu, zapojte do zoštíhľovania firmy vašich pracovníkov a upravujte procesy tam, kde ušetríte, zvýšite efektivitu alebo vylepšíte pracovné prostredie. Poradíme vám, ako chyby predvídať a kde to zadrháva najčastejšie. Source

prejsť na článok