Tatarák z cvikle

Varenie – Recepty – Zelenina a ovocie Tatársky biftek si môžeme pripraviť aj z červenej repy ako zdravšiu verziu. Ingrediencie: 400 g červenej repy čerstvo namleté čierne korenie 30 g nastrúhaného chrenu 1 nadrobno nakrájaná cibuľa 40 ml balzamikového octu kôra z 1citróna majonéza 3 lyžice olivového oleja pečivo cesnak na potretie pečiva Príprava: Cviklu ošúpeme, pokrájame, v mise pokvapkáme olivovým olejom, pridáme soľ a korenie. Zabalíme do alobalu a pečieme na plechu v rúre pri teplote 200 °C asi 1,5 hodiny. Vychladnutú cviklu najemno nastrúhame alebo zmixujeme, premiešajte s kôrou z citrónu, s chrenom a s cibuľou nadrobno nakrájanou. Dochutíme balzamikovým octom a primiešajte 2 lyžice majonézy. Podávame s opečeným pečivom potretým cesnakom. redakcia Doma a Rada, FOTO: www.goodfon.ru Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.

prejsť na článok

Cuketový tatarák

Cuketový tatarák Ak aj vy neviete, čo s tými cuketami.  

prejsť na článok

Ako pripraviť krabičkové jedlo + krabičkové denné menu na 1 týždeň

Pripraviť krabičkové jedlo na pár dní dopredu dá síce zabrať, ale má to svoje výhody. Šetríš peniazmi, časom a pritom chudneš. Inšpiruj sa naším vzorovým jedálničkom na celý týždeň. Krabičková diéta je vhodná pre každého, kto miluje jesť a pritom nechc

prejsť na článok

Fľak z červeného vína? Žiadna panika

Domácnosť – Čo so škvrnami Darmo si šetríme svoj interiér a úzkostlivo chránime krémovú sedačku či huňatý koberček bledej farby. Ako naschvál sa na podobné interiérové prvky či na oblečenie vyleje červené víno alebo sa skotúľa šťavnatá zaváraná višňa. N

prejsť na článok

McCain receptové inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá

Varenie - Príprava jedál Určite súhlasíte, že skvelé jedlo má byť pripravené s láskou. Najmä, ak ide o našich blízkych. Už dávno však neplatí, že by ste kvôli výborným pochúťkam mali stráviť hodiny v kuchyni. S McCain výrobkami určenými na prípravu peče

prejsť na článok

Cuketový kiš (quiche)

“Už  ste boli na dovolenke, alebo ešte len pôjdete? “ “Nechceš cuketu? “ To sú dve z mojich obľúbených otázok, ktoré v lete znejú ulicou. Čím hlbšie sa ponárame do horúcej sezóny, tým viac sa mi zdá, že pribúdajúce cukety sú ľuďom na oštaru. Placky,

prejsť na článok