Svet ukrytý v podzemí

Spolok pre montánny výskum vydal v decembri 2014 knihu na tému baníctvo na Slovensku v minulosti a dnes.   Svet ukrytý v podzemí Na 208 stranách knihy je opísaných dvadsaťpäť známych alebo menej známych lokalít na území Slovenska spojených s banskou činnosťou v minulosti alebo s prezentáciou a ochranou baníckych pamiatok. Čítať ďalej...

prejsť na článok

Zeler – neobyčajný liek ukrytý v obyčajnej zelenine

Kedy ste naposledy jedli zeler? Ochutnali ste ho aj v surovom stave? A viete o tom, že si ho ľahko vypestujete aj v kvetináči? Prečítajte si viac o tom, ako a prečo pestovať zeler.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on IWL.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on .

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on ENVIB.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on APATrans.

prejsť na článok