Súťaž Najobľúbenejší farmár/výrobca 2017

Portál PoctivePotraviny.sk – www.poctivepotraviny.sk chce zviditeľniť malých regionálnych farmárov a výrobcov poctivých potravín, a tak vyhlasuje 1.ročník celoslovenskej súťaže Najobľúbenejší farmár/výrobca 2017. Jej cieľom je podporiť a oceniť malých slo

prejsť na článok

Gratulujeme víťazom súťaže

Naša súťaž Najobľúbenejší farmár/výrobca 2017 končí. Zapojilo sa do nej 37 súťažiacich so svojimi farmami a výrobami v štyroch kategóriách. V súťaži hlasovalo viac ako 9 800 ľudí z celého Slovenska, ktorí sa mohli zapojiť aj do žrebovania o víkendový poby

prejsť na článok

Hlasovanie v súťaži o Najobľúbenejšieho farmára/výrobcu 2017

Po úspešnej prvej fáze - prihlasovaní sa do súťaže Najobľúbenejší farmár/výrobca 2017, do ktorej sa mohli zapojiť len farmári a výrobcovia spĺňajúci podmienky súťaže, dnes spúšťame jej druhú časť- hlasovanie.

prejsť na článok

Rozhovor s Najobľúbenejším farmárom-pestovateľom 2017 z farmy MEKA

Víťazom súťaže v kategórii Najobľúbenejší farmár-pestovateľ 2017 sa stala malá rodinná farma MEKA z Jarku. Na nasledujúcich riadkoch si môžete prečítať rozhovor s pánom Karolom Meskom, ktorý farmu vlastní a spolu s rodinou ju zveľaďuje.

prejsť na článok

Rozhovor s Najobľúbenejšou výrobkyňou potravín 2017 z Farmy Tuška

Výherkyňou súťaže v kategórii Najobľúbenejší výrobca potravín 2017 sa stala pani Marta Tužinská, majiteľka rodinnej farmy Tuška zaoberajúcej sa predajom z dvora. V rozhovore nám odpovedala na otázky týkajúce sa farmy a výroby potravín na nej.

prejsť na článok

Na čo by ste ako farmár nemali zabudnúť pri predaji výrobkov?

V článku sa dozviete, kedy farmár na predaj svojich výrobkov potrebuje živnosť a kedy nie. Zároveň je v ňom podľa zákona zadefinovaná poľnohospodárska výroba.

prejsť na článok