Sú elektromobily budúcnosťou? V Corwine sme pripravení

[...] Read More... The post Sú elektromobily budúcnosťou? V Corwine sme pripravení appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Aké elektromobily nás čakajú v roku 2024? 6. diel

Automobilky chystajú predstavenie nových elektrických vozidiel aj na nasledujúci rok. Aké elektromobily predstavia v roku 2024? The post Aké elektromobily nás čakajú v roku 2024? 6. diel appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Slovensko a elektromobily nejdú dokopy: Predaje sú žalostné, sme na chvoste EÚ!

Popularita elektromobilov na Slovensku je na bode mrazu. Stále viac dôverujeme spaľovákom, predovšetkým autám na benzín. The post Slovensko a elektromobily nejdú dokopy: Predaje sú žalostné, sme na chvoste EÚ! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Viedeň plánuje nahradiť vozový park úžitkových vozidiel elektromobilmi

Viedeň sa vo svojom úsilí o dekarbonizáciu spolieha na elektromobily, pričom nimi plánuje nahradiť až 1 245 úžitkových vozidiel. The post Viedeň plánuje nahradiť vozový park úžitkových vozidiel elektromobilmi appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Aké výhody so sebou prináša kúpa elektromobilu?

Elektromobily hýbu dnešným svetom motorizmu a inak to nie je ani u nás. Aké výhody však vyplývajú z kúpy elektromobilu? V nasledujúcich riadkoch sa vám to pokúsime priblížiť. Elektromobil je v prvom rade šetrný k okolitému životnému prostrediu. Nejde o

prejsť na článok

Výhody nabíjacích staníc pre firmy

Elektrické vozidlá sa stávajú čoraz obľúbenejšími a mnohí ľudia sa prispôsobujú životnému štýlu elektromobility. Čím viac ľudí prechádza na batériové vozidlá, zvyšuje sa aj potreba budovania nabíjacích staníc. Budovanie nabíjacích staníc pre firmy Práve b

prejsť na článok