Aké elektromobily nás čakajú v roku 2024? 6. diel

Automobilky chystajú predstavenie nových elektrických vozidiel aj na nasledujúci rok. Aké elektromobily predstavia v roku 2024? The post Aké elektromobily nás čakajú v roku 2024? 6. diel appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

7 hlavných trendov pre bezpečnostný priemysel v roku 2024

7 hlavných trendov pre bezpečnostný priemysel v roku 2024 Bezpečnostný priemysel v roku 2024 je vzrušujúcou krajinou, v ktorej sa aktívne pohybujeme. Keď prijímame technologické inovácie a prispôsobujeme sa vyvíjajúcim sa spoločenským potrebám, sme svedka

prejsť na článok

Sú elektromobily budúcnosťou? V Corwine sme pripravení

[...] Read More... The post Sú elektromobily budúcnosťou? V Corwine sme pripravení appeared first on CORWIN.

prejsť na článok

Slovensko a elektromobily nejdú dokopy: Predaje sú žalostné, sme na chvoste EÚ!

Popularita elektromobilov na Slovensku je na bode mrazu. Stále viac dôverujeme spaľovákom, predovšetkým autám na benzín. The post Slovensko a elektromobily nejdú dokopy: Predaje sú žalostné, sme na chvoste EÚ! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

SPOZNAJ svoju OSOBNÚ VIBRÁCIU 2024

Milí priatelia dovoľujem si Vás pozvať na WORKSHOP SPOZNAJ OSOBNÚ VIBRÁCIU pre rok 2024 Prepojíme numerologický odkaz vibrácie Narodenia s energiou nového roka 2024 cez celostnú terapiu AURA-SOMA, ktorá nás povedie na ceste Sebaspoznania pomo

prejsť na článok

Článok 27 Odstupné, na ktoré má zamestnanec nárok v roku 2024

Musíte byť prihlásení, aby ste mohli vstúpiť do kurzu.Prosím Prihláste sa. Nie ste členom? Pridajte sa k nám The post Článok 27 Odstupné, na ktoré má zamestnanec nárok v roku 2024 appeared first on Združenie Zamestnancov Schaeffler Kysuce.

prejsť na článok