Starostlivosť o zuby

Samotný náš úsmev hrá významnú úlohu v našom živote. Je to prvá vec, ktorú si ľudia všímajú pri našom stretnutí, Príspevok Starostlivosť o zuby zobrazený najskôr Nazjedenie.sk.

prejsť na článok

Potraviny pre krásny úsmev

Každodenná starostlivosť o zuby je samozrejmosťou. Dobrá kefka, pasta či ústna voda sú dôležité. Nie je to však jediné, čím si udržíte biely a zdravý úsmev.Ku krásnemu úsmevu sa môžeme dostať aj pomocou potravín, nie len drahými návštevami u zubára.

prejsť na článok

Očný balík od Union zdravotnej poisťovne

12.05.2021 (Streda) Na preventívne vyšetrenie zraku sa často zabúda, pretože očné ochorenia sa vyvíjajú pomalšie a oči príliš nebolia ani pri vážnych stavoch. Kým sa prejavia prvé výraznejšie príznaky ochorenia, môže byť už neskoro. Po mimoriadne úspešnom

prejsť na článok

Zdravotná starostlivosť pre deti z Ukrajiny

Ambulancia Meda Dva Zdravotná starostlivosť pre deti z Ukrajiny V našich ambulanciách poskytujeme zdravotnú starostlivosť deťom z Ukrajiny do 19 rokov. Kontaktujte nás vopred emailom alebo telefonicky. email: [email protected] telefón: 034/66

prejsť na článok

Najjemnejšia starostlivosť pre šteniatka

Šteniatka potrebujú tú najjemnejšiu starostlivosť, ktorú im zabezpečí kozmetika 2 v 1 Happy Eyes od Chris Christensen.

prejsť na článok

Starostlivosť o látkové plienky

Na nasledujúcich riadkoch nájdete tipy na starostlivosť o plienky. Je to len doporučený návod, každá mamička si nájde ten svoj spôsob, ktorý jej bude vyhovovať:

prejsť na článok