STABILITA Doplnkové dôchodkové sporenie

AKCIA pri uzatvorení doplnkového dôchodkového poistenia Každý účastník, ktorý splní uvedené podmienky má pri podpise zmluvy nárok na darčekový kupón spoločnosti UP SLOVENSKO, s.r.o., a to v hodnote: 20 EUR pri príspevku účastníka stanoveného pevnou čiastkou vo výške 10 EUR (vrátane), alebo od 1,5% v prípade percentuálneho príspevku (vrátane), 40 EUR pri príspevku účastníka stanoveného pevnou čiastkou vo výške 20 EUR (vrátane), alebo od 2,5% v prípade percentuálneho príspevku (vrátane). Zmluvu môžete uzatvoriť aj v kancelárii ZZ. Podmienky: Akcia-šeky-2023-920-100001671 The post STABILITA Doplnkové dôchodkové sporenie appeared first on Združenie Zamestnancov Schaeffler Kysuce.

prejsť na článok

Stabilita ekonomiky

- Zrkadielko, zrkadlo, povedz že mi, kde je stabilita ekonomiky? , pýta sa premiér zázračného zrkadla. - Otoč sa , hovorí zrkadlo, a ja ta do nej riadne kopnem!

prejsť na článok

Ako môže stabilita teploty ovplyvniť extrakciu

Teplotná stabilita zohráva počas extrakcie kľúčovú úlohu. V skutočnosti ešte pred samotným procesom extrakcie. Nestabilné teploty môžu veľmi skomplikovať prípravu kávy. Technológia výroby kávovarov však značne pokročila. Na aké kritériá by ste sa mali zam

prejsť na článok

STABILITA Nenechajte prepadnúť 3%, ktoré Vám dáva zamestnávateľ! (III. pilier)

The post STABILITA Nenechajte prepadnúť 3%, ktoré Vám dáva zamestnávateľ! (III. pilier) appeared first on Združenie Zamestnancov Schaeffler Kysuce.

prejsť na článok

Kolieskové korčule

Predám kolieskové korčule s kockatými kolieskami. Zn.: Dobrá stabilita.

prejsť na článok

Ako mi zarobilo sporenie do zlata v turbulentných časoch?

Staré poučky hovoria, že zlato udržuje hodnotu peňazí v čase. Je to naozaj tak? Poďme sa na to spolu pozrieť. Mám sporiaci program do zlata od júla 2018. Presne 12.7.2018 som nakúpil svoje prvé gramy zlata za 42,84 EUR, rovnako som dostal do každej min

prejsť na článok