STABILITA Nenechajte prepadnúť 3%, ktoré Vám dáva zamestnávateľ! (III. pilier)

The post STABILITA Nenechajte prepadnúť 3%, ktoré Vám dáva zamestnávateľ! (III. pilier) appeared first on Združenie Zamestnancov Schaeffler Kysuce.

prejsť na článok

Nechá ich prepadnúť

Učiteľka nadáva žiakom: - Ak sa z matematiky nezlepšíte, prisahám, že vás nechám 80 percent prepadnúť! Zo zadnej lavice sa ozve smiech: - Cha, cha, veď toľko nás tu ani nie je.

prejsť na článok

Stabilita ekonomiky

- Zrkadielko, zrkadlo, povedz že mi, kde je stabilita ekonomiky? , pýta sa premiér zázračného zrkadla. - Otoč sa , hovorí zrkadlo, a ja ta do nej riadne kopnem!

prejsť na článok

Ako môže stabilita teploty ovplyvniť extrakciu

Teplotná stabilita zohráva počas extrakcie kľúčovú úlohu. V skutočnosti ešte pred samotným procesom extrakcie. Nestabilné teploty môžu veľmi skomplikovať prípravu kávy. Technológia výroby kávovarov však značne pokročila. Na aké kritériá by ste sa mali zam

prejsť na článok

Prepadnutie

Policajný veliteľ kričí na svojich žiakov: - Vy ste z tej matematiky takí idioti, že by som mal aspoň 80% z vás nechať prepadnúť! Jeden z policajtov sa ohlási: - Ale šéfe, veď toľko nás tu ani nie je!

prejsť na článok

Meranie teploty zamestnancov a návštevníkov na pracoviskách

Môže zamestnávateľ požadovať, aby návštevníci alebo zamestnanci poskytli konkrétne zdravotné informácie v kontexte COVID-19?Zamestnávateľ by mal vyžadovať zdravotné informácie iba [] The post Meranie teploty zamestnancov a návštevníkov na pracoviskách app

prejsť na článok