Spoznajte luxusné náušnice KAMEA

Naši klenotníci pre vás tvoria luxusné náušnice, ktoré sú originálne a detailne prepracované. Všetky šperky vznikajú v šperkárskej dielni v Trenčíne. Radi by sme vám predstavili niekoľko modelov našich náušníc.  Okrúhle dámske náušnice Jednu náušnicu zdobí presne 16 ligotavých kameňov. Zirkóny alebo diamanty – z týchto dvoch variantov si môžete vybrať a my ich použijeme pri výrobe. Náušnice majú v podstate jednoduchý tvar, ale svojím prevedením pôsobia krásnym dojmom. Rozhodne nebudú skryté vo vašej šperkovnici, pretože sa hodia na rôzne spoločenské udalosti. Elegantné dámske náušnice Ak chcete mať náušnice, ktoré môžete nosiť každý deň, napr. do práce alebo len tak von…tieto náušnice sú na to určené. Samozrejme, môžete si ich dať aj na spoločenskú udalosť, ak nepotrebujete mať na ušiach výraznejšie náušnice. Prezradíme vám, že tento typ náušníc preferujú aj ženy v zrelšom veku, pretože sú veľmi praktické a elegantné. Náušnice, ktoré upútajú pozornosť Rafinovaný tvar a veľa kameňov s nádherným brusom – tento model zazrie každý, neunikne žiadnym očiam. Žena, ktorá si vyberie takéto náušnice, jednoznačne vie, čo chce. U nás vyrábame šperky zo 14 alebo 18-karátového zlata. Ku šperkom dostanete aj certifikáty, ktoré zaručujú kvalitu šperku.  Kráľovsky modrá farba Modrá je veľmi obľúbená farba vo svete šperkov, nechýba preto ani v našej ponuke dámskych náušníc. Na tomto modeli je osadených 50 Swarovského zirkónov. Veľký modrý kameň v strede je podľa vášho výberu, buď zirkón, alebo diamant. Náušnice vám vyhotovíme v bielom alebo žltom zlate. Originálne žlté náušnice  Náušnice v tvare trojuholníka s veľkým kameňom nie sú až také bežné. Práve preto pôsobia originálne a zaujímavo. V našej ponuke šperkov si našli svoje stále miesto, z čoho sa naozaj tešíme. Konkrétne tento model je osadený 50 menšími diamantmi, no najviac určite zaujme veľký žltý diamant. Aj tento model vám vieme vyhotoviť na objednávku v lacnejšej zirkónovej verzii. Ak chcete vidieť ešte viac náušníc z naše dielne, pozrite si našu ponuku alebo nazrite do ďalšieho článku 7 tipov na krásne dámske náušnice. .fb-background-color { background: !important; } .fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; } The post Spoznajte luxusné náušnice KAMEA appeared first on Kamea.

prejsť na článok

Ako vybrať dámske strieborné pozlátené náušnice

Pozlátené náušnice vyberajte podľa toho, kedy a kam ich budete nosiť. Náušnice pre každodenné nosenie by mali byť predovšetkým pohodlné. Náušnice, ktoré budú slúžiť ako doplnok k slávnostným outfitom, môžu byť extravagantnejšie. Zohľadnite aj tvar tváre ž

prejsť na článok

Luxusné šperky | GOLDIE DIAMONDS

GOLDIE DIAMONDS vám už 30 rokov prináša luxusné šperky, prstene, zásnubné prstene, obrúčky, náušnice, retiazky, náramky, prívesky, hodinky. Klenoty Goldie, Laurinská 15, Bratislava.

prejsť na článok

Pozlátené náušnice - aký tvar zvoliť?

Vyberáte Ak dámske náušnice, pozlátené by mohli byť správnou voľbou. Zlato pristane takmer každej žene a pomerne ľahko sa kombinuje s oblečením a ostatnými šperky. Dámske pozlátené náušnice môžete kúpiť v niekoľkých typoch:

prejsť na článok

4 užitočné tipy ako vybrať zlaté náušnice pre dámu v rokoch?

Zlaté náušnice sú vďačným darčekom, ktorý určite poteší každú ženu, dámy v zrelom veku nevynímajúc. Sú však isté špecifiká, ktoré by mali dámske náušnice kupované ženám v starších rokoch spĺňať. Ak chcete potešiť dámu vo svojom okolí a chystáte práve taký

prejsť na článok

Náušnice majú bohatú históriu. Aký je ich pôvod a ako sa menili trendy?

Náušnice prešli za posledné roky obrovskými zmenami. Ako sa menili jednotlivé trendy a aká je hodnota najdrahších náušníc?

prejsť na článok