Náušnice majú bohatú históriu. Aký je ich pôvod a ako sa menili trendy?

Náušnice prešli za posledné roky obrovskými zmenami. Ako sa menili jednotlivé trendy a aká je hodnota najdrahších náušníc?

prejsť na článok

Ako vybrať dámske strieborné pozlátené náušnice

Pozlátené náušnice vyberajte podľa toho, kedy a kam ich budete nosiť. Náušnice pre každodenné nosenie by mali byť predovšetkým pohodlné. Náušnice, ktoré budú slúžiť ako doplnok k slávnostným outfitom, môžu byť extravagantnejšie. Zohľadnite aj tvar tváre ž

prejsť na článok

Pozlátené náušnice - aký tvar zvoliť?

Vyberáte Ak dámske náušnice, pozlátené by mohli byť správnou voľbou. Zlato pristane takmer každej žene a pomerne ľahko sa kombinuje s oblečením a ostatnými šperky. Dámske pozlátené náušnice môžete kúpiť v niekoľkých typoch:

prejsť na článok

4 užitočné tipy ako vybrať zlaté náušnice pre dámu v rokoch?

Zlaté náušnice sú vďačným darčekom, ktorý určite poteší každú ženu, dámy v zrelom veku nevynímajúc. Sú však isté špecifiká, ktoré by mali dámske náušnice kupované ženám v starších rokoch spĺňať. Ak chcete potešiť dámu vo svojom okolí a chystáte práve taký

prejsť na článok

Ako vybrať diamantové náušnice? Tieto veci pri nákupe neprehliadnite

Na čo treba myslieť pri nákupe náušníc? Oplatí sa ich kúpiť aj online? Poradíme vám, ako si vyberiete dokonalé diamantové náušnice na akúkoľvek príležitosť.

prejsť na článok

Ako si vybrať dokonalé náušnice podľa typu vašej tváre

Dokonalé náušnice by ste si mali vybrať podľa svojho typu tváre. Poradíme vám, ako ho zistíte. Spoločne vyberieme štýl náušníc, ktorý vám perfektne sadne.

prejsť na článok