Služby T3C všetkým diagnostikujúcim lekárom

Počas trvania mimoriadnych opatrení proti pandémii COVID-19 poskytovala spoločnost TatraMed Software, ktorá prevádzkuje služby Telerádiologického komunikačného centra T3C pre diaľkové popisovanie rádiologických snímok v Slovenskej republike, túto službu aj ešte neregistrovaným diagnostikujúcim lekárom bezodplatne/zadarmo do 30.06.2020. Telerádiologické komunikačné centrum T3C umožňuje, aby diagnostikujúci lekári mohli popisovať snímky pre nemocnice, polikliniky a diagnostické centrá z domu alebo v prípade potreby si vypomáhať a konzultovať vyšetrenia aj medzi viacerými zdravotníckymi zariadeniami. V prípade záujmu diagnostikujúceho lekára využiť možnosti Telerádiologického komunikačného centra T3C, stačí napísať e-mail s osobnými údajmi lekára (meno, adresa trvalého bydliska, telefónne číslo) a zoznamom zdravotníckych zariadení, pre ktoré potrebuje vykonávať diagnostiku na adresu [email protected]. Spoločnosť TatraMed Software po telefonickom overení žiadosti obratom vytvorí účet v T3C, pomôže s diaľkovou inštaláciou na vzdialenej pracovnej stanici alebo domácom počítači a zabezpečí diagnostiku prijatých RDG vyšetrení v aplikácii TomoCon Lite. Všetky prenosy prebiehajú šifrovanou zabezpečenou komunikáciou a okrem pripojenia na Internet nie je vyžadovaná žiadna ďalšia konfigurácia. Navyše v rámci tohto opatrenia je sprístupnená aj možnosť bezodplatného používania diagnostického prehliadača TomoCon Lite, ktorý umožňuje plnohodnotnú a certifikovanú diagnostiku snímok pacientov aj v prostredí mimo nemocnice. The post Služby T3C všetkým diagnostikujúcim lekárom appeared first on TATRAMED.

prejsť na článok

5 dôvodov, prečo absolvovať online konzultáciu s lekárom

V rámci výsledkov sa snažíme všetky parametre a zistené hodnoty opísať a vysvetliť čo najlepšie, no zdravie si veľakrát vyžaduje aj osobný rozhovor s lekárom. Práve preto ponúkame našim klientom aj možnosť online konzultácií. Na ich výhody sme sa pozreli

prejsť na článok

INÉ SLUŽBY

Iné služby Ohýbanie a strihanie betonárskej ocele Inžinierska činnosť vybavenie stavebného povolenia či kolaudácie The post INÉ SLUŽBY appeared first on B&I Company.

prejsť na článok

Junkride POOL JAM 2021 / FOTOGALÉRIA

Junkride POOL JAM 2021 bol masaker ! Sleduj fotogalériu a video z akcie.

prejsť na článok

Ukončenie vydávania časopisu

Oznamujeme všetkym našim čitateľom a autorom, že ukončujeme vydávanie našeho časopisu. Chceli by sme všetkým poďakovať za prejavenú dôveru a prajeme veľa štastia pri ďalšom odbornom raste.

prejsť na článok