Sicílsky večer

19.01.2023 OD 19:00 Priatelia vinári,pripravili sme pre vás prvý vínny večer v roku 2023.Slnečnou Sicíliou Vás prevedie Dario Rinaldi z vinárstva Baglio di Pianetto.  M E N UKanapka Tartar z chobotnice, avokádo, mango, čili olejFusha rosé, Baglio di Pianetto PredjedloCarpaccio zo sépie, arancini, fenikel, pomaranč, fritované kapariGrillo DOC 2021, Baglio di Pianetto Prvé hlavné jedloRavioly plnené dubákovým mousse, gratinovaná vongola, mandarínková kôraRamione 2018, Baglio di Pianetto Druhé hlavné jedloFilet mignon, panchetta,  topinamburový krém, divoká brokolica, pečený zemiak Viafrancia Riserva DOC 2017, Baglio di Pianetto DezertCannoli, šľahaná ricotta , drvené pistácie, mandarínkaCembali Riserva DOC 2017, Baglio di Pianetto  79€/osobaRezervácie: [email protected], tel. 0903 902 362 Telefonická rezervácia E-mailová rezervácia

prejsť na článok

JAGA večer

Slávnostný JAGA večer je tradične obohatený o divadelné predstavenie s poprednými slovenskými i českými hercami. Organizujeme ho každoročne na jeseň ako príjemné stretnutie ľudí a firiem, ktoré sa nejakou formou podieľali na vzniku a chode produktov JAGA,

prejsť na článok

Mikulášsky foto(p)večer

FoTOP FOTOKLUB Topoľčianky Vás pozýva v piatok 2.12.2022 o 19:00 do Domu kultúry a služieb v Topoľčiankach na Mikulášsky foto(p)večer.  Tešíme sa na stretnutie priaznivcov fotografie a vy sa môžete tešiť na všehochuť  fotografií The post „Mikulášsky foto(

prejsť na článok

Večer v Múzeu dopravy

Múzeum dopravy v Rajeckých Tepliciach Večer v Múzeu dopravy Príspevok Večer v Múzeu dopravy je zobrazený ako prvý na Považské múzeum.

prejsť na článok

Nuda v Brne večer

Pred nedávnom som sa rozhodol, že napíšem vdohľadnej dobe pokračovanie tohto príbehu „Nuda vBrne“ moje hlasy na to zareagovali „Tešíme sa“, čo je milé aaj to motivuje. Bolo to isté vyvrcholenie doterajšej cesty vzmenenom rozpoložení vnímania. Po pravde dl

prejsť na článok

Degustačný večer s whiskey Jameson

21.11.2017 v podvečer nás poctili svojou návštevou asi tri desiatky hostí. V tento zaujímavý večer nám nalieval wiskey Jameson ambasádor pre SR Viktor Miškov a ochutnali sme špeciality nášho šéfkuchára Dušana Čatlocha: Sous-vide roast-beef z mladého býčka

prejsť na článok