Rozšírili sme sa!

Už nás nájdeš aj v Novom Meste nad Váhom ! Mesiac február bol pre nás opäť ukážka toho, že keď na niečom tvrdo makáš, záver stojí naozaj za to!Základné školy v Novom Meste a jeho okolí s nami tancovali už od januára, pretože sme chceli roztancovať naozaj každého. Aj sa nám to podarilo!Možno niekomu prišlo, že nám to dlhšie trvalo, ale naozaj sme pracovali na tom, aby priestor, v ktorom VY s NAMI budete tráviť (tanečný) čas, bol naozaj príjemný, užitočný a veľký. Myslíme si, že sa nám to podarilo. Opäť sa ukázalo, že nie sme „iba“ tanečníci ale aj murári, maliari, stavbáriNiekoľko týždňov sme úsilne pracovali na tom, aby náš a váš druhý domov vyzeral dobre, a bol kvalitný.Dňa 21.2.2020 sme pre Vás otvorili brány. Sme nadšení z toho, koľko vás prišlo. Áno, Nové Mesto chce s nami tancovať!ĎAKUJEME za podporu a za vašu dôveru v nás. Od marca tancujeme naplno. Na všetkých sa veľmi tešíme!Číta to niekto, kto je z Nového Mesta nad Váhom a jeho okolia alebo z ktoréhokoľvek iného mesta kde sa nachádza naša škola? A ty nie si ešte u nás prihlásený? Baví ťa hýbať sa, chceš zažiť niečo nové alebo chceš prekvapiť sám seba? Tak neváhaj a prihlás sa k nám kedykoľvek! Tešíme sa na teba!Sme tanečná škola, sme rodina. The post Rozšírili sme sa! appeared first on Choreofactory | Tanečná škola.

prejsť na článok

Malé rezne

- Pán hlavný, prečo máte také malé rezne? - To je, prosím, optický klam. My sme totiž rozšírili jedáleň.

prejsť na článok

Rozšířili jsme nabídku obalů a kufrů od Gator Cases

Díky velkému zájmu jsme se rozhodli rozšířit nabídku Gator Cases, aby zahrnovala i produkty pro kytaristy a bubeníky. Seznamte se s kytarovými kufry, pedalboardy a obaly na bubny a činely.

prejsť na článok

Doručování zboží na Slovensko

Od 1. 6. jsme rozšířili možnosti doručování zboží z e-shopu i na Slovensko. Navíc si nově můžete zvolit mezi dopravci Česká pošta a GLS (zatím pouze v rámci České republiky) a pracujeme i na rozšíření možností platby na e-shopu, tak sledujte náš web.

prejsť na článok

akoi heart

Našu ponuku sme rozšírili o nový monitor dychu značky AKOi heart. Monitoruje dýchanie a drobné pohyby bábätka 24 hodín. Keď vaše dieťa prestane dýchať na viac ako 10 sekúnd, AKOi Heart pošle alarm do vášho smartfónu. ⇒ kúpite tu ⇐ The post akoi heart appe

prejsť na článok

Novinka: NOVÉ: Stolové a stojacie LED lampy!

Hľadáte pre svoje čítanie, učenie či prácu v nočných hodinách kvalitné a úsporné osvetlenie s mnohými modernými funkciami ako je napríklad dotykové či diaľkové ovládanie? Zoznámte sa s novými stolnými a stojacími LED lampami, ktoré najnovšie rozšírili naš

prejsť na článok