Rozhovor pre Pavola Nerudu (OKTAGON MMA) NERUDACAST je online!

Ako telo ovplyvňuje našu psychiku ? Viac tu Príspevok Rozhovor pre Pavola Nerudu (OKTAGON MMA) NERUDACAST je online! zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

2. časť rozhovoru pre NERUDACAST je online

Príspevok 2. časť rozhovoru pre NERUDACAST je online zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Nový rozhovor pre portál EMEFKA je online

Nový rozhovor o mojej coaching ceste, o MMA. a ako minulost  vplýva na súčasnosť . EMEFKA rozhovor Príspevok Nový rozhovor pre portál EMEFKA je online zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Natáčame 2. čásť podcastu s P.Nerudom (OKTAGON MMA)

2.část bude o vplyvu  somatiky na business mindest  a klúčové rozhodnutia . Príspevok Natáčame 2. čásť podcastu s P.Nerudom (OKTAGON MMA) zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Oktagon 26 štvanice: Pirát vs Naruszczka

Oktagon MMA odpáli leto 2021 v tom najlepšom možnom štýle a to najkrajším turnajom roka, Oktagon 26 na pražskej Štvanici. Na tomto galavečeri sa pred vypredanou arénou dočkáme zápasu o dočasný titul strednej váhy, v ktorom sa stretne Pirát vs Naruszczka. 

prejsť na článok

Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl

Titulová bitva Krištofič vs. Kincl se přesouvá na 26. 2. 2022Bude korunován nový král? Pirát vs. Kincl v souboji o titul střední váhyTurnaj OKTAGON 30, který se měl v O2 uskutečnit ve čtvrtek 30. 12. 2021, se z důvodu vládních opatření proti šíření pandem

prejsť na článok