Natáčame 2. čásť podcastu s P.Nerudom (OKTAGON MMA)

2.část bude o vplyvu  somatiky na business mindest  a klúčové rozhodnutia . Príspevok Natáčame 2. čásť podcastu s P.Nerudom (OKTAGON MMA) zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Oktagon 26 štvanice: Pirát vs Naruszczka

Oktagon MMA odpáli leto 2021 v tom najlepšom možnom štýle a to najkrajším turnajom roka, Oktagon 26 na pražskej Štvanici. Na tomto galavečeri sa pred vypredanou arénou dočkáme zápasu o dočasný titul strednej váhy, v ktorom sa stretne Pirát vs Naruszczka. 

prejsť na článok

Rozhovor pre Pavola Nerudu (OKTAGON MMA) NERUDACAST je online!

Ako telo ovplyvňuje našu psychiku ? Viac tu Príspevok Rozhovor pre Pavola Nerudu (OKTAGON MMA) NERUDACAST je online! zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl

Titulová bitva Krištofič vs. Kincl se přesouvá na 26. 2. 2022Bude korunován nový král? Pirát vs. Kincl v souboji o titul střední váhyTurnaj OKTAGON 30, který se měl v O2 uskutečnit ve čtvrtek 30. 12. 2021, se z důvodu vládních opatření proti šíření pandem

prejsť na článok

Oktagon 19: Pirát Krištofič vs Mateusz Strzelczyk

The post Oktagon 19: Pirát Krištofič vs Mateusz Strzelczyk appeared first on PiratCrew.

prejsť na článok

3.diel podcastu BIM a realizácie projektu. BIM = stavba pod kontrolou

Aké sú príčiny toho, že potenciál BIM stále nie je pri výstavbe úplne využívaný? Prečo zatiaľ na väčšine projektov v ČR nie je BIM implementovaný napriek tomu, že uľahčuje takmer všetky procesy spojené so stavbou? Aké komplikácie sprevádzajú prestup stave

prejsť na článok