Repík lekársky - lekáreň v malom balení

Repík lekársky je najuniverzálnejšia a u nás asi najpoužívanejšia liečivá bylinka. Jej dejiny siahajú ďaleko do minulosti. Používali ju totiž už starí Egypťania.

prejsť na článok

Pľúcnik lekársky – najobyčajnejšia jarná bylina

Túto trvácu liečivú bylinku môžeme nájsť v lesoch, v húštinách na tmavých a vlhkých miestach. Pľúcnik lekársky obľubuje vápenitú pôdu. Kvitne od marca do mája.

prejsť na článok

Kostihoj lekársky – nenahraditeľná liečivá bylina

Kostihoj lekársky, veľmi známy najmä v ľudovom liečiteľstve, vďaka jeho liečivým účinkom. Môžeme ho nájsť na vlhkých lúkach, v močiaroch, popri potokoch, vo vlhkých priekopách a podobne. Má rád pôdu bohatú na dusičnany.

prejsť na článok

Zľava 10 % na produkty France Lait

Všeobecná zdravotná poisťovňa ponúka pre mamičky zľavu 10% na vybrané produkty značky France Lait. France Lait – kvalitné francúzske mlieko pre zdravý rast a spánok dieťaťa. S tradíciou od roka 1961 a s viac než 20 ročnými skúsenosťami na Slovensku posky

prejsť na článok

Print etikety priehľadné plastové A4 APLI - AGIPA 210x297 mm/100 hárkov

Matná priehľadná /priesvitná/ polyesterová samolepiaca fólia AGIPA A4 vhodná pre čiernu laserovú tlač. Baleni 100 hárkov. V balení 100 ks etikiet.

prejsť na článok

Podbeľový med

Ak zbierate bylinky, tak iste máte medzi nimi nejaké svoje obľúbené alebo také, ktoré rastú vo vašom blízkom okolí a ani jeden rok si ich nenecháte ujsť. Rovnako tak aj ja mám obľúbený podbeľ lekársky, na ktorý každoročne nedočkavo čakám.

prejsť na článok